Kako da odreagujete na klasičan „ghosting“?

Uz stalno promenljivu kulturu zabavljanja, koja donosi sa sobom nove termine i toksična ponašanja jedan pojam je posebno nepoželjan, a to je – ghosting.

Da li možete da pretpostavite o čemu se radi? Najjednostavnije rečeno to je kada osoba sa kojom ste se viđali, jednostavno nestane iz vašeg života, pretvorivši se u duha. Nažalost ovaj oblik ponašanja je široko rasprostranjen i koriste ga oba pola kada žele da izađu iz neprijatne situacije, bez preuzimanja odgovornosti.

Pod pretpostavkom da ste se viđali sa nekim i da vam on već dva dana ne odgovara na poruke, niti vas zove, vrlo je izvesno da ste suočeni sa ghosting situacijom. Nenajavljeni raskid, definitivno je bolan, a njegovo nezrelo ponašanje i nepoštovanje vas i onog što ste imali, zaslužuje reakciju sa vaše strane. Kako ćete odreagovati zavisi od toga koliko ste se dugo viđali i koliko je veza bila ozbiljna, a mi vam našoj galeriji donosimo savete po tom pitanju.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group