Ljubav & Sex

Jasni znaci da vas on koristi kako bi preboleo raskid

Prekid ljubavne veze je težak, bez obzira na čiju inicijativu.

Ispostavlja se da je od raskida još teže preboleti raskid. U periodu nakon završetka veze, svako od nas se oseća drugačije, u najmanju ruku čudno, pomalo prazno i usamljeno. Pomešana osećanja, krivica, ljutnja, razočarenje, sve je tu. Nije ni čudno što u takvom periodu ne razmišljamo jasno i nismo u stanju da se bavimo emocijama. Još je gore tako ranjiv, započinjati novu vezu.

Nažalost to je najčešći izbor većine ljudi. Uskakanje prerano u novu vezu. Svi oni, bez loših namera se zapravo nadaju da će im nova veza pomoći da zaborave prethodnu. Muškarci su naročito podložni preranom uskakanju u nove veze. Muški ponos, opšte poznata činjenica ne dozvoljava im da bilo ko primeti da su u fazi patnje i sočavanja sa prekinutom vezom. Oni žele da pokažu svima oko sebe, a naročito svojoj bivšoj da su je preboleli.

Ono što ne shvataju u tom trenutku je da zapravo lažu sami sebe, i povređuju nepotrebno osobu koja je možda zaista bila spremna da im se posveti, ali je naišla prerano. Donosimo vam s tog danas jasne znake da vas on samo koristi kako bi lakše preboleo raskid.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group