Izgledajte najbolje za prvi seks sa novim partnerom

Seks..! Ova tri slova mogu biti tako prijatna i tako stresna istovremeno.

Kada seks imate po prvi put u svom životu ili po prvi put sa novim partnerom, postoji veliki pritisak da izgledate seksi, i naravno, neodoljivo.

Sada je vreme da vam kažemo kako da zavedete svog partnera na vrlo prirodan način.

Budite prirodne:

Momci vole žene bez šminke. Oni vole čist izgled. Ali neznanje je blagoslov, dame. On ne znaju da li vi imate malo šminke na licu, ako upotrebite neutralnu šminku u pravoj količini. Odlučite se za malo maskare i rumenila za svaki slučaj. Sigurni smo da je vaše telo savršeno, ali malo bronzera nije na odmet.

Aksesoari:

Samo zato što ste goli ne znači da ne možete nositi aksesoare. Izaberite štikle koje su seksi i ogrlicu koja se završava upravo između vaših grudi.

Položaj tela:

Stojite ili samo sedite sa uspravnim leđima. Ovaj položaj tela će učiniti da izgledate vitkije i imaćete više samopouzdanja. Podignite bradu i to će učiniti da vaš vrat izgleda dugo i tanko. Sedite u prirodnom luku, pa će vaše grudi i guza izgledati punije.

Depilacija:

Mi ne sugerišemo da se u potpuno rešite svih dlačica, ali nijedan čovek ne želi da gubi vreme u potrazi ”kroz šumu”. Samo zapamtite da sve mora biti uredno i čisto. Ne zaboravite da uklonite dlačice ispod pazuha, na nogama, rukama i drugim problematičnim oblastima.

Mani-pedi:

Verovali ili ne, većina ljudi imaju fetiš prema stopalima. Dakle, ako su vaše ruke i noge negovane, on će vas doživeti kao otmenu damu. Nijedan muškarac ne želi da pogleda u izgrickane nokte, ili u oljušteni lak na noktima. Čak i ako nemate vremena da posetite salon, same uradite manikir i pedikir.

Push up:

Verovali ili ne, sklekovi čine da se osećate dobro u svojoj koži i pumpaju prave mišiće. Pomažu u povećanju vašeg samopouzdanja i oslobađaju endorfin koji će vam trebati za zabavu.

Talasasta kosa:

Ne perite kosu. Znamo da želite sve čisto i mirisno, ali operate kosu dan ranije. Pustiti da padne sva razbarušena na golim ramenima ili još bolje, zakačite je ukosnicama kada se pojavite pred njim. Vaš valovita kosa će biti veliki zaokret i vi ćete izgledati kao seksi diva.

Sigurne u sebe:

Ostavite sve kočnice i budite zadovoljne svojim telom. Zaboravite na male nepravilnosti, na vaš stomak na primer. Budite uverene da dobro izgledate u vašoj koži i defilujte oko njega, pokazujući mu šta dobija.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group