Imate apetit za seksom, ali ne i vaš partner – šta raditi u takvim situacijama?

Vrlo je verovatno da su se i vama dogodili trenuci kada libido raste i ne znate šta da radite s njim. U osnovi znate, ali ne nalazite odgovor svaki put kad imate apetit za seksom.

Nije tako čudno

Nije uvek moguće da naši seksualni apetiti idu ruku pod ruku. Biće trenutaka kada će samo jedno od vas hteti i želeti seks, dok će drugo radije spavati, gledati televiziju ili čitati svoju knjigu. Pitanje je kakva bi vaša reakcija trebala biti i kako ćete to rešiti mirno, u slučaju da predmet vaše želje nema apetita za seks.

Ne uzimajte to lično

Ako se to stalno ne dešava, nemojte to uzimati zdravo za gotovo. U tim stvarima mora postojati razumevanje, ali pre svega konsenzus. Odnosno, ako verujete da će uvek imati apetit za seks, jer je muškarac, vreme je da promenite svoj način razmišljanja. I muškarci se umore i muškarci imaju trenutke kada nisu spremni za akciju. Kao i žene. U svakom slučaju, to nema veze sa vama, već sa okolnostima. Ali ako mislite da to ima veze sa vama, izaberite opušteno vreme za razgovor o tome.

Pitajte ga ako mislite ili osećate da više nije zaokupljen vezom

Ako ne prihvatate jednostavno ne, pitajte ga zašto ne želi da ima intimne odnose sa vama. Možda je samo umoran ili se dešava nešto veoma ozbiljno i čeka da mu priđete. Komunikacijom možete otkriti stvari koje nadilaze jednostavan apetit za seksom.

Zadovoljite sebe

Seks je sjajan, pogotovo ako je sa pravim partnerom i oboje imate apetit za seksom i postoji dosta hemije. Ali uvek postoji solo seks, sa kojim ste već trebali biti upoznati. Erotska pomagala su stvorena da vas zadovolje u bilo kom trenutku, sa ili bez društva.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group