Ljubav & Sex

Iluzije o ljubavi

Reality check: ljubav u stvarnom životu nije onakva kakvu gledamo u filmovima…

 
 
 
 

Još jedan rimejk Romea i Julije, ovaj put u glavnim ulogama Hejli Stajnfild i Daglas But, počinje da se prikazuje u bioskopima uskoro. Dobro poznata Šekspirova priča uči nas ljubavi na prvi pogled koja može da vas navede da izvršite samoubistvo zarad svog dragog. Definitivno daleko od realnosti. Pogledajmo koje su to još ,,idealne zablude“:

 

 

Muškarac za jednu noć – budući otac vaše dece

 

Film: Neplanirano trudna

Izašle ste u klub sa drugaricama, pokupile frajera, nakon noći provedene sa njim shvatate da ste u drugom stanju, a razuzdani party boy se pretvara u idealnog oca, i još bitnije ljubav vašeg života. Daleko od istine. Realnost je da je to neki tip koga verovatno više nećete ni videti, a pitanje je da li se i njegovog imena sećate, zar ne?

 

 

 

Ljubav na prvi pogled

 

Film: Džeri Mekgvajer

Filmska fraza tipa ,,Kada sam te ugledao znao sam da si prava“ može da se ubroji u jedne od najslađih svih vremena, ali da li je iko čuo u realnosti? Definitivno ne. Uostalom, ko može da smatra ljubavlju svog života osobu kojoj, u principu, zna samo boju glasa.

 

 

 

Najbolji prijatelj je Gospodin pravi

 

Film: Kada je Hari sreo Sali

Pitate se zašto se princ na belom konju još nije pojavio. Ne morate dalje da tražite, on je odmah pored vas. Vaš prijatelj – vaša srodna duša. Slušao je sve ljubavne probleme, zna vas onako kako nijedan drugi muškarac nikada neće. Ali realnost je da je on već zauzet, do ušiju zaljubljen u drugu, ili jednostavno vi ne želite da budete sa njim. Pored toga, i zašto biste?

 

 

 

Gospodin pravi, tip koga ste prvenstveno mrzele

 

Film: Dnevnik Bridžit Džons

Priču znate, a realniji scenario bi bio da je tip koji se pokazao kao arogantni skot, ostao arogantni skot, čak i nakon desetog viđanja.

 

 

 

Muškarci obožavaju romantična iznenađenja

 

Film: Zgodna žena

Da li ste ikada čuli da je neki bivši došao pred devojku u beloj limuzini, popeo se protivpožarnim stepencicama kako bi dao buket ruža i preklinjao da mu se vrati? Naravno da ne. Najviše što možete da očekujete je jedno ,,zdravo“ u prolazu.

 

 

 

Štreber iz srednje postaje (vaš) seksi tip

 

Film: Danas 13, sutra 30

U filmskom svetu, debeljko iz škole postaje slavni fotograf, seksi model ili vlasnik gigantske firme. Povrh svega, zaljubljen je baš u vas. Ne dešava se. Takav lik verovatno nije mrdnuo iz rodnog grada, i konstantno vas bombarduje porukama kako bi bilo divno da popijete kafu kada budete u poseti. Ne, hvala.

 

 

 

Dva najbolja prijatelja u borbi za vaše srce

 

Film: Ovo je rat

Kolike su zaista šanse da se najbolji prijatelji takmiče u osvajanju jedne žene, pri tom da onaj koji pobedi dobija podršku ovog drugog. Fair – play, u nekom drugom svetu, možda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group