Gorka istina o zabavljanju sa oženjenim muškarcem

Upoznali ste neverovatnog muškarca, koji je ne samo šarmantan, već i vrlo kulturan, zgodan i već pri prvom susretu vam je ukrao srce.

Jedini problem u celoj priči je što taj „neverovatni“ muškarac već ima ženu kod kuće. Da, reč je o oženjenom muškarcu koji je „možda“ to zaboravio da vam kaže čim se ponudio da vam plati piće.

Možda je to i spomenuo, ali ste po govoru njegovog tela zaključili da je za vas itekako zainteresovan što sigurno znači da planira da ostavi svoju suprugu zbog vas. Hmm, da li je zaista tako? Da li je on stvarno rešen da zbog vas ostavi svoju ženu, ili je u pitanju nešto drugo?

Popriličan broj devojaka „pada“ na ovu staru priču, i zavarava se zapravo činjenicom da će ON ostaviti svoju suprugu, jer je nova ljubav zakucala na njegova vrata. Drage naše dame, gorka istina sa kojom morate da se suočite je ta da:

TAJ ČOVEK NIKAD U POTPUNOSTI NEĆE BITI VAŠ

Ako ste intimni sa muškarcem koji ima ženu, ili je možda u pitanju momak u dugogodišnjoj vezi, nema sumnje u to da on gaji izvesna osećanja prema vama u toku seksa. Da, u žaru trenutka on oseća strast prema vama, ali ako do sad nije napustio svoju suprugu (decu i dom), on to neće ni uraditi. Potpuno je nevažno, što vam on to možda konstantno obećava. Takođe, nebitno je kakve vam večere plaća i skupe poklone donosi. To je samo način da vam zamaže oči.

Veliki broj žena pada na bajkovitu ideju o tome da je neki muškarac koga su zavele jednu noć spreman da rasturi svoju porodicu zbog njih. Ne drage moje, on vam neće pružiti ruku i odjahati sa vama ka zalasku Sunca. Ono što se zapravo dešava jeste da je on pronašao način kako da dobije ono što ne dobija kod kuće. Ako sa svojom suprugom ima nekim nerešenih problema, pa je njihova intimnost poljuljana, vrlo je verovatno da će svoju potrebu ispuniti u vašem naručju.

ODGOVOR NA VEČITO PITANJE – ZAŠTO JOŠ UVEK NIJE NAPUSTIO SVOJU ŽENU, AKO NIJE SREĆAN SA NJOM?

Ovo pitanje muči sve one devojke koje su mesecima, pa možda i godinama u vezi sa oženjenim muškarcem. Činjenica da on još nije napustio svoju ženu, vodi nas do zaključka da ni nema nameru to da uradi. Vi lično ne možete da uradite ništa po tom pitanju. Nevezano za to koliko je seks između vas dvoje dobar, da je on zaista hteo da bude samo sa vama, do sad bi već bio. Svi izgovori koje vam daje su samo to, izgovori. On je u svom braku izgubio onu iskru s njegovog početka, a vi ste ona koju mu je sada daje. I zaista ništa više. Prema vama se ponaša kao prema objektu svoje požude, a sigurno je da zaslužujete više. Kada je muškarac zaista zaljubljen u ženu, on ne može da podnese pomisao da bude udaljen od nje i da spava kraj neke druge. Muškarca koji vas zaista voli, niko i niša ne može sprečiti da bude sa vama. Svoju suprugu nije napustio iz prostog razloga što je na svim drugim poljima, osim seksa, srećan sa njom. Uz vas, čak i to polje može da precrta kao zadovoljavajuće i nema razloga da bilo šta menja.

Ovo jeste gorka istina, ali je mnogim ženama nažalost potrebno da je čuju.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group