"Emocionalno neverstvo": 5 znakova da ga činite čak i ako to ne priznajete

Možda ni vi to ne shvatate, ali ako se bilo šta od sledećeg ili sve dogodilo zajedno, verovatno ste krivi.

Svaka osoba i svaki par imaju svoja uverenja, svoje norme i svoja pravila u vezi. Međutim, postoje neke stvari koje se odnose na skoro svaki odnos. Što se tiče neverstva, na primer, ako tajno spavate sa nekim drugim, onda ste izdali partnera. Ali šta se dešava kada ovo neverstvo nije „opipljivo“ i javlja se u našem umu ili kompjuteru?

Možda ni vi to ne shvatate, ali ako se bilo šta od sledećeg ili sve dogodi zajedno, verovatno ste krivi za emocionalno neverstvo.

Potvrdu i pažnju tražite negde drugde

Kada ste u vezi, ne bi trebalo da tražite od druge osobe potvrdu svojih osećanja. Ne, ovo nije prijateljska podrška. Volite svoje prijatelje, ali emocionalna sigurnost i sigurnost koje vam oni nude su drugačiji.

Ako, dok ste u vezi, tražite emocionalnu potvrdu od druge osobe, onda može postojati ozbiljan problem u vašoj vezi. A to ne znači da morate početi da tražite nešto drugo. Razjasnite stvari u sebi i osobi ispred vas i nastavite dalje u skladu sa svojim životom.

Krijete komunikaciju od svog partnera

Ako svoje kontakte sa nekim od vaše druge polovine držite u tajnosti, onda ste prešli određenu granicu. Ne, ne preporučujemo da sve kažete svom partneru, ali kada je u pitanju komunikacija koja traje dugo, sumnjičava i vodi ka flertovanju ili čini da se osećate posebnije (potvrda koju smo naveli gore), onda niste u potpunosti verni njemu.  

Veoma ste otvoreni prema osobi sa kojom razgovarate

Vaša veza napreduje i postaje sve dublja i dublja. Otkrivate aspekte sebe koje niko možda ne zna. Osećate se veoma voljeno i otvoreno. U tome igra ulogu i činjenica da ovu komunikaciju krijete od svog partnera, možda i od ostalih prijatelja. Shvatate da se nešto razvija dalje od prijateljstva i, pošto znate da to nije nešto nevino, to krijete.

Jezik koji koristite prevazilazi prijateljske granice

Koketirate, priznajete da vam sagovornik nedostaje i otkrivate trenutke iz svog života, a da partner to ne zna. Obratite pažnju na ono što kažete i primetite da li vas vode do više od jednostavne, prijateljske komunikacije. Ako ne želite da se drugačije razvija, onda to treba da razjasnite. Razmislite koje signale dajete drugoj osobi, a šta svom partneru, posebno ako krijete ovu komunikaciju od njega.

Imate osećanja (ne prijateljska) prema drugom

Ništa jasnije. Razmišljate o tome i zamišljate kako bi bilo biti par. Otvoreni ste za ono što ste smislili u svom umu i vidite kako se iskra budi. Ukoliko vam se ovo dešava i osećate da se zaljubljujete, ovo je jasan znak da su se kod vas probudile emocije prema nekom drugom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group