Dva koraka vas dele od toga da ON bude lud za vama bez igranja igara toplo-hladno

Hiljade članaka godišnje bude napisano na temu osvajanja muških srca, ali vas zapravo ni jedan od njih ne uči kako da to sprovedete u delo korak po korak.

Sve sa čim zapravo završavate nakon čitanja takvih članaka je gomila pravila i trikova koji kratkoročno funkcionišu. Ono što vama treba je nešto što daje konkretne rezultate.

To bi značilo da morate da se fokusirate na glavne stvari koje privlače muškarce, umesto na one koje će ih samo zalepiti za vas jednu noć. Jednom kada shvatite osnovne principe funkcionisanja muškog mozga, zarobićete i njegovo srce zauvek. Za to vam neće biti potrebne nikakve igre. Otkrivamo vam danas koje bi to korake trebalo da sledite ako želite da on bude lud za vama.

PRVI KORAK – NAVEDITE GA DA TRČI ZA VAMA, TAKO ŠTO ĆE ULAGATI VIŠE U VAS

Postoji pravi, ali i pogrešan način da ovo uradite. Pogrešan put je da se pretvarate da radite neke stvari da biste privukli njegovu pažnju. Većina muškaraca to prozre i nestane bez traga. Njegovo ulaganje u vas bi trebalo da bude jednako onom koje vi ulažete u njega. Potrebna vam je ravnoteža. Ako vi dajete sve od sebe da veza uspe, on neće biti zainteresovan da se jednako toliko trudi. Dakle ne budite uvek vi ta osoba koja ga prva zove, ili šalje poruke. Dozvolite i njemu da se potrudi. Dajte mu priliku da vas zavodi, osvaja i da trči za vama.

DRUGI KORAK – UČINITE DA VAS POSMATRA KAO NAJDRAGOCENIJE BLAGO

Da li znate zašto su dijamanti toliko skupi u poređenju sa svim drugim kamenjem? Ne, nije u pitanju njihova svetlucavost i sjaj, već činjenica što se retko nalaze. Kao rezultat toga ljudi im pridaju veću vrednost. Slično tome morate naći način da postanete visoko kotirana „roba“ u očima svog voljenog. Da biste to postigli, morate sebe početi da tretirate kao dragocenost. To ne znači da biste trebali da budete umišljeni, već da znate da cenite sebe. Veliki broj žena danas nažalost ne veruje da je dostojan ljubavi i pažnje. Ako u sebi ne vidite potrebne kvalitete za vezu, kako očekujete da će ih on videti? Budite ponosni na svoju odlučnost, predanost, samouverenost, iskrenost, maštu, kreativnost i sve drugo što vas čini jedinstvenima.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group