Ljubav & Sex

Da li tišina može da učini da mu nedostajete?

U trenutku kada raskinete sa nekim koga još uvek volite krećete da razmišljate kako da ga vratite.

Isto se dešava i kada kraj sebe imate osobu koja voli da igra igrice toplo-hladno, za koju želite da pronađete način da bude vaša zauvek. Da li postoji način da ostanete u nečijem srcu i umu, i kada se ne čujete? Da li tišina može da učini da mu nedostajete i da poželi da vas vidi? Iako verovatno imate neodoljivu potrebu da nakon raskida pozovete voljenu osobu i zatražite drugu priliku, to nije pravi put kojim treba da krenete. Na ovaj način svom muškarcu pokazujete da ne ostajete pri svojim stavovima zbog kojih je i došlo do raskida. Dakle, odgovor na pitanje, da li tišina može da učini da mu nedostajete je - da, može. Samo je potrebno da povučete nekoliko dobrih poteza i on će vam se vratiti spremniji nego ikad pre da se trudi oko vaše veze.

ŠTA TIŠINA URADI MUŠKARCU?

Ako posegnete za tišinom, odnosno ako ga nakog raskida ne zovete niti mu šaljete poruke, možete da budete gotovo 100 % sigurni da ste mu u mislima. Ako ga ostavite dovoljno dugo da bude sam sa svojim mislima bez vašeg uplitanja, on će vam se vratiti. Jer koliko god neverovatno zvučalo to je osnova muške psihologije.

Kao prvo on će se potruditi da sazna kakva su vaša osećanja prema njemu? Da li ste ga već preboleli i da li se viđate već sa nekim drugim? Svidelo se to njemu ili ne, ako ne čuje ni glasa od vas, ova i slična pitanja počeće da ga proganjaju.

ZAŠTO JE TIŠINA TAKO MOĆNA?

Moć tišine je u iščekivanju onog što ona sa sobom donosi. Koliko god da je mislio da vas zna, ovo je prvi put da se suočava sa situacijom u kojoj ne može da predvidi vaš sledeći potez. On ne zna gde ste, šta radite i šta dalje u svom životu planirate. Ne zna da li je sve ovo sa vaše strane samo igra, test ili ste zaista rešili da je među vama gotovo. Uz toliko pitanja koja vise u vazduhu oko njega on jednostavno više neće moći da izdrži i moraće da dođe do odgovora. To bi značilo da će vas pozvati.

Ž.J.

Izvor: Her Way

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group