Da li je moguće zaljubiti se na prvi pogled?

Ljubav na prvi pogled je tako bajkovit koncept da je gotovo nemoguće poverovati da se može i dogoditi.

Često se zasniva na nadmoćnoj i opojnoj fizičkoj privlačnosti. Međutim, ovaj fenomen je pronašao korene i u naučnim studijama. Istraživanja pokazuju da ljudi koriste svoje intuitivne veštine da brzo procene odgovarajućeg partnera. Kada vas osoba privuče, počinjete da se emocionalno vezujete za nju. Ta početna privlačnost naziva se „ljubav na prvi pogled“ zbog njenog intenziteta i naleta snažnih emocija kroz koje tada prolazite.

Na pitanje da li je moguće zaljubiti se na prvi pogled, odgovor je jasan: DA. Ukoliko se neko poklapa da verzijom idealne osobe u našoj glavi, možemo doživeti osećaj koji na prvi pogled izgleda kao ljubav. Zapravo zaljubićete se u ideju o nekom i poželećete da tu osobu malo bolje upoznate. Međutim, ovu fizičku i hemijsku privlačnost, ne bi trebalo mešati s pravom ljubavlju, jer samo pogled nije dovoljan da se uspostavi duboka veza sa nekim. U našoj galeriji vam otkrivamo znake koji upućuju na ljubav na prvi pogled.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group