Čudne stvari koje žene rade, a muškarci ih obožavaju

Postoje čudne stvari koje mi žene radimo, nekad svesno, a nekad ne, koje se jednostavno sviđaju muškarcima...

Bilo da smo svesne da ih radimo ili ne, muškarci (pogotovo naši partneri) vole kada ih radimo. Tada pokazujemo našu „čudnu“ stranu koja je vrlo slatka i koja se ne može videti svaki dan...

1. Kada smo uplašene

Njih u stvari fascinira način na koji se mi ponekad uplašimo. Naročito kada su u pitanju insekti ili neke stvari zbog kojih ne bi trebalo da nas bude strah, kao što je grmljavina ili slično. Zanimljivo im je što smo inače jake prema nekim stvarima u životu, a tako neke male stvari mogu da nas uplaše.

Njima se ovo sviđa jer u takvoj situaciji mogu biti pravi naš zaštitnik, koji će nas zaštiti od svega, pa makar to bio i mali pauk.

2. Kada pokažemo i svoju ne tako nežnu stranu

Uglavnom smo fine i slatke žene kojima retko kad nešto može da pokvari raspoloženje. Međutim i to zna ponekad da se desi, a tada znamo da planemo i pokažemo našu jaču stranu u kojoj prosto prštimo od samopouzdanja. Ovakve promene izazivaju uzbuđenje kod muškaraca.

3. Kako spavamo

Ako se vama desilo da se probudite pre njega i da uhvatite sebe kako ga gledate dok spava, verujte nam da je i on to isto radio. Vaše opušteno lice dok spavate će mu izmamiti osmeh na lice, a verovatno će dobiti želju i da vas izljubi svuda po licu. Međutim, ne spavaju sve žene isto - mirno i sa divnim izgledom. Neke žene znaju da balave, hrču ili da prave čudne face dok spavaju. Ali ako vas voli, dobro će se nasmejati i svideće mu se to... Možda vas i slika kako biste mu ulepšavali svaki dan.

4. Generalno stvari koje su neobične (a vi ih ni ne smatrate neobičnim)

Možda imate neku rutinu kada je u pitanju ispijanje jutarnje kafe, oblačenje ili način na koji držite olovku dok pišete. Vama je to normalno jer ste tako navikli da radite ceo život, ali njega jako fasciniraju takve stvari, pogotovo jer ih je jedino on i primetio.

5. Kako izgledamo nakon dugog sređivanja

Iako nikako ne voli da vas čeka sat vremena dok se spremate i izgubi uvek živce, krajnji rezultat ga uvek uzbudi i izazove mu one „leptiriće“ u stomaku svaki put kada izađete iz toaleta nakon toliko vremena. Ipak se isplati toliki trud - neće moći da skine pogled sa vas tokom celog izlaska.

6. Način na koji se mazimo

Muškarci obožavaju kada se šćućurimo uz njih kada nam je hladno ili kada samo želimo da se mazimo sa njima. Nebitno je kada i gde, važno je da se on oseća zaštitnički i da želi da vas zagrli i prisloni na njegove grudi.

7. Kada ne želimo da priznamo da nismo u pravu

Kao i svaka žena - mi smo uvek u pravu! Pa čak i kad nismo, ali on to dobro zna. U stanju su da pokrenu raspravu samo da bi videlu tu „vatrenu“ ženu koja izbija iz nas i onda da nas puste kao pobednike, pa čak i da se izvine na kraju. Njima je seksi naša upornost i tvrdoglavost kada se „branimo“.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group