Ako primetite da on radi OVIH 5 stvari, to je znak da ste samo njegova opcija za seks

Svet zabavljanja se drastično promenio u poslednjih nekoliko godina.

Mnoge stvari nisu kakve su nekad bile i problem zapravo leži u tome što se jedni i dalje drže starih principa, dok su drugi prešli na nove. Ne tako davno nakon upoznavanja, par bi odlazio na prvi sastanak, nakon kog bi sledio drugi uz možda poljubac za laku noć. Veza bi se razvijala lagano i tek nakon par meseci par bi donosio odluku o tome da bude intiman.

Međutim, danas je mnogo drugačije. U većini slučajeva devojke preskaču fazu odlaska na sastanke, upoznavanja i započinjanja veze, odlazeći sa momkom u krevet već prvo veče. Nakon svega nekoliko pića reklo bi se da su „zaključile posao“. U isto vreme nadaju se da momak nije apsolutni kreten, koji će pobeći narednog jutra, ali nažalost obično jeste. Ako vam se dogodilo da ste se upustili u avanturu s momkom za kog se pitate da li ste mu samo opcija za seks, znaci koji slede u našoj galeriji će potvrditi vaše sumnje.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group