7 znakova koji otkrivaju da mu se sviđate

Da biste shvatili šta muškarac misli o vama, ne morate ga direktno pitati - dovoljno je da pogledate njegov stav tela i pokrete i sve će vam biti jasno...

Fizički pokreti mogu mnogo toga da otkriju o iskrenim namerama neke osobe, a mi smo za vas izdvojili nekoliko onih koji pokazuju da se sviđate nekome.

Saznajte kako se muškarac ponaša kada je zaljubljen:

1. Dira i sređuje pramenove kose

Na ovaj način muškarci uglavnom žele da sebi povećaju samopouzdanje. Kada vide atraktivnu osobu, instinktivno počnu da prave "pametne" pokrete, poput sređivanja  kose kako bi privukli našu pažnju. Morate priznati da i mi to radimo - uvijamo pramen oko prsta, nameštamo kosu...

2. Ruke su mu blizu struka

Ako drži ruke blizu kukova, tako što ih drži u džepovima ili ih drži na struku, to je veoma jasan signal da želi da demonstrira svoju snagu. Ista ideja je prikazana u sledećoj situaciji - kada muškarac drži noge raširenim dok sedi.

3. Pokušava da okupira prostor što više može

Mnogo vrsta mužjaka kod životinja, kada počne borba oko ženke, koriste tehniku "povećavanja", tako što istaknu perje ili krzno, na primer. Isto važi i za ljudske muškarce, kada pokušavaju da skrenu pažnju na sebe i da postanu centar iste. U pitanju je antički instinkt koji se pali nesvesno.

4. Ima "otvoren" stav

U društvenim situacijama, podsvesno zauzimaju otvoren stav prema osobi koja im se sviđa. Obratite pažnju i na stopala - mnogi ljudi ne primete kada se potpuno okrenu prema licu osobe sa kojom pričaju, ali, to se dešava.

5. Priča glasnije

Obratite pažnju na trenutke kada muškarac postane pričljiviji kada se vi pojaviti u njegovom vidokrugu. Znak je da želi da vas impresionira.

6. Kopira vaš stav tela

Ako muškarac kopira vaše poze, odnosno stav tela kao u ogledalu, to znači da želi da vas razume da pronađe nešto zajedničko sa vama. To se podsvesno reflektuje na njegov govor tela.

7. Srećniji je u vašem prisustvu

Ako se sviđate muškarcu, njegov izraz lica će biti društven i otvoren. Njegov pogled će biti nežan i ukazivaće na fasciniranost, a ako je nervozan moguće je da će se zacrveneti.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group