7 seksualnih ideja koje će vas oduševiti!

Uključite neki od ovih saveta kako bi pojačali strast u spavaćoj sobi i zagarantovali vašem ljubavnom odnosu eksplozivne rezultate.

Iskoristite jastuk

Pametno postavljanje jastuka ispod bedara, stražnjice ili leđa promeniće ugao i dubinu penetracije, pa će vam doneti više užitka.

Upotrebite kravatu

Ispoljite Anastasiju Stil i Kristiana Greja u spavaćoj sobi pa upotrebite kravatu za sputavanje zglobova na rukama i / ili nogama – iznad glave, iza leđa ili za strane kreveta. Kravata će poslužiti i kao seksi povez za oči.

Iskoristite sat

Iskoristite alarm na mobilnom za nešto uzbudljvije od vremena kada morate da se probudite za posao. Dogovorite seks pod 'rokom', odnosno unutar zacrtanog vremena, koji ćete ograničiti već spomenutim alarmam. Ako ne volite 'stresni seks na brzaka', alarm neka ograniči vreme namenjeno za predigru.

Dodajte igračke

Čulna istraživanja biće još strastvenija ako među čaršafe dodate i pokoju igračku za odrasle poput vibratora. Njime možete da stimulišete brojna područja na koži oba partnera: uz njegovu pomoć i običan misionarski položaj će da se pretvori u najbolju pozu svih vremena, a njime nežno možete da nadražujete i testise svog dragog.

Povratak sa ivice

Zamolite partnera da bude u kontroli vašeg seksualnog užitka, te da zaustavi akciju svaki put kad dođete do ivice orgazma. Produžena igra 'hlađenja' i ponovnog 'paljenja' zagarantovaće vam neverovatan vrhunac.

Ljubite se i kod orgazma

Ljubljenje tokom orgazma donosi novu dimenziju u vaš odnos – ono produbljuje povezanost između partnera i intezivira seks.

Tabu dodiri – samo uz prethodan dogovor

Uključite u seksualni život malo analne stimulacije, ali samo uz prethodan razgovor o željama, očekivanjima i granicama tog istraživanja. Kod anusa se nalaze milioni nervnih završetaka pa i lagano tapkanje po spoljašnjem delu ovog 'zabranjenog' područja može da donese mnoštvo užitka, kako za žene, tako i muškarce.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group