7 seksualnih grešaka koje uništavaju vaš intimni život

Ne radite ovo NIKAD.

Čini se da je sve u redu sa vama - zaljubljeni ste, privlačite jedno drugo i idealno ste seksualno kompatibilni. Međutim, postoji niz grešaka u krevetu koje možete zanemariti, ali one mogu potpuno uništiti celokupnu fizičku i duhovnu komponentu vašeg odnosa sa partnerom.

Pročitajte naš članak da biste pokušali da izbegnete ove trenutke.

Stavljanje kontrole u ​​ruke čoveka

Neke devojke pogrešno veruju da inicijativa u krevetu treba da potiče isključivo od muškarca. Ali ovo uopšte nije slučaj. U stvari, muškarac uvek voli kada je žena smela, opuštena i sposobna da ga iznenadi svojom nepredvidljivošću. Ali zategnutost, stidljivost i potpuna poslušnost mogu mnogo da osramote vašeg muškarca. Zaista, ko voli kada njegov partner leži u potpuno neaktivan?

Glumite orgazam

Prema statistikama, 80% žena s vremena na vreme glumi orgazam. Neko to radi jer se plaši da ne uvredi partnera, a neko želi da završi proces što pre. I ovo je jedna od najvećih grešaka, jer muškarci često kapiraju kada devojka glumi. I ovo ih veoma vređa. Stoga je vredno razgovarati o ovom problemu sa svojim partnerom, objasniti mu svoja osećanja i zajedno saznati koje akcije mogu da vam pomognu da dostignete vrhunac.

Zanemarite svoje želje

Još jedna uobičajena greška koju devojke prave u seksu je da ignorišu sopstvene želje i poslušno rade samo ono što muškarac voli. U ovom slučaju, seks se za vas pretvara iz zadovoljstva u proces udovoljavanja partneru. Morate biti sigurni da muškarac zna koje erogene zone imate, šta vas pali, a šta, naprotiv, mrzite. Tada i vi i vaš muškarac možete izvući maksimum iz vođenja ljubavi i ojačati svoju vezu.

Odbijte da eksperimentišete

Seks u isto vreme, u istom položaju i sa istom učestalošću može vrlo brzo postati rutina kao pranje zuba. Ako odbijete bilo kakve seksualne eksperimente i inovacije, to može uznemiriti muškarca i nakon nekog vremena mu dosaditi. Osim toga, odbijanjem da probate nešto novo, uskraćujete sebi priliku da doživite nove senzacije.

Prezir prema oralnom seksu

Nemoguće je poreći - muškarci vole oralni seks. To im može doneti zaista neobjašnjivo zadovoljstvo. Naravno, to uopšte ne znači da ste u obavezi da mu pružite ovo zadovoljstvo deset puta dnevno. Ali probati nešto novo - i, kao vi i on - nikada neće biti suvišno.

Tišina

Krevet nije tamo gde funkcioniše fraza "Tišina je zlato". Čovek želi da zna da li uživate, a tišina i odsustvo znakova života mogu ga naterati da sumnja da li sve radi kako treba. Ne treba vikati na sav glas, ali uzdasi i jauci mogu voditi čoveka i ubediti ga da je na pravom putu.  

Ne komplikujte

Tokom seksa, devojka treba da se u potpunosti fokusira na svoja osećanja i uživa u procesu. Slažete se, prilično je teško to učiniti ako vam panične misli ne izlaze iz glave: "Kako izgledaju moji grudi?" Muškarce privlače opuštenost i samopouzdanje, dok nesigurne i stisnute devojke teško mogu da budu seksi. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group