7 erogenih zona na njegovom telu za koje možda niste znali

Kako se ispostavilo, glava penisa, vrat i bradavice nisu cela lista erogenih zona muškarca.

U stvari, postoji još nekoliko ne tako očiglednih mesta na njegovom telu, koja su, međutim, podjednako osetljiva na dodir pun ljubavi.

U ovom članku ćemo otkriti najneočekivanije erogene zone vašeg dečka i kako se odnositi prema njima.

Stopala

Stopala čoveka su veoma jaka erogena zona, jer je na njima koncentrisano mnogo nervnih završetaka. Masaža stopala će mu doneti veliko zadovoljstvo. Za početak nekoliko puta pređite vrhovima prstiju preko stopala uz zadirkujuće pokrete, a zatim počnite sa masažom, obraćajući pažnju na svaki prst i svaku tačku. Inače, veruje se da je tačka ispod palca direktno odgovorna za iznenadno seksualno uzbuđenje.

Uši

Lagano grickanje uha može ga izludeti. Imajte na umu da je najosetljiviji deo hrskavica. Čak i nenametljiv, razigran zalogaj i dodir jezika u ovo područje odmah će ga naježiti.

Usne

Iznenadićete se kada saznate da su usne jedno od najerogenijih mesta na telu muškarca. Neverovatno su osetljivi i reaguju na najmanju promenu. Kontakt usana pokreće lanac reakcija koje promovišu proizvodnju hormona uključenih u intimnost. Inače, da li ste znali da muškarac može da doživi orgazam samo tokom ljubljenja?

Ruke

Ispostavilo se da muškarci vole masažu ruku. Posebnu pažnju treba obratiti na vrhove prstiju kada to radite. Unutrašnji deo šake je veoma osetljiv na dodir, od lakta do šake. Mnogi muškarci zaista vole kada žene lako prelaze prstima ili noktima preko ovog područja.

Zadnjica

Zadnjica je još jedno erogeno mesto, iako nije tako osetljivo kao ostale zone. Lagano udaranje i maženje ovog dela tela može biti veoma uzbudljivo, jer pojačava cirkulaciju krvi u predelu karlice.

Pupak i donji deo stomaka

Neposredna blizina genitalija čini ova mesta na telu čoveka veoma osetljivim. Ovu oblast možete maziti prstima, jezikom ili perjem, a da pritom ne dodirujete njegov penis. Takva igra će ga ozbiljno provocirati i uzbuditi.

Unutrašnja strana butina

Ovo je neverovatno moćna erogena oblast koju ne treba zanemariti. Toliko je osetljiva da čak i laki dodiri na nju daju trenutne rezultate. Pokušajte da počnete milovanjem ove oblasti da biste ga zadirkivali, pa tek onda pređite na glavni deo. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group