5 stvari koje će vam se dogoditi kada sretnete dobrog nakon lošeg momka

Najveći problem po pitanju toksičnih veza je taj što niste nužno svesni da ste u njima.

Naviknete se na maltretiranje i to postaje deo vašeg života. U takvim vezama postoje i srećni trenuci, kada je za njih raspoložena druga strana, zbog čega i zaboravljate koliko je vaš momak zapravo loš prema vama. Činjenica je međutim da toksične veze izazivaju zavisnost. Niste u stanju da spalite taj most jer imate nekog ko navodno brine o vama. Zapravo, ne znate za bolje pa se grčevito držite onog što imate.

Toksične veze su takođe i izazov, jer nas navode da mislite da bi trebalo da stvorite svoju sreću u njoj. Sami sebe ubeđujete da dobre stvari ne padaju s neba i da je vaša obaveza da svoju vezu navedete da funkcioniše. Iako je u redu boriti se za svoju vezu, to moraju raditi obe strane. Ako pronađete hrabrost da prekinete vezu sa lošim momkom i dogodi vam se da upoznate nekog ko je njegova sušta suprotnost, saznajte u našoj galeriji šta vam se u toj situaciji može dogoditi.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group