Ljubav & Sex

5 SMS poruka koje znače da ih zanima samo seks - zato budite pažljive

Svi mi volimo dopisivanje – današnji najpopularniji način komunikacije.

Dopisivanje na romantičan ili seksualan način može biti interesantno. Putem poruka možete saznati mnogo o nekome, naučiti kakav je njihov stil komunikacije i pokazati svoju duhovitost.

Ali ponekad na početku veze možda ne možee razaznati šta nekog tačno zanima. Ako želite znati da li vaš potencijalni partner traži vezu ili vezu bez obaveza, možda treba obratiti pažnju na poruke koje pokazuju šta ga tačno zanima. Nema ništa loše u povremenom seksu ako to oboje tražite, ali uvek je dobro pričati o svojim namerama tako da ste oboje na istoj talasnoj dužini.

Možete preneti puno informacija preko poruke - kako se osećate, kada ste dostupni, šta mislite o poslednjem filmu koji ste odgledali, ali takođe i preneti romantično interesovanje za nekog drugog, ili neko za vas. Zapamtite - signali su samo signali, tako da ako neko šalje signale koji znače da ih zanima samo seks, to ne mora biti apsolutno tačno, samo znači da bi to trebalo imati na umu i imati otvoren i iskren odnos u daljoj komunikaciji.

elitedaily.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group