5 poza sa pilates loptom

Ukoliko niste dugo koristili pilates loptu za vežbanje, sada je pravo vreme da je iskoristite... Ali za neke druge stvari...

Niste ni prva ni poslednja osoba koja je zanemarila vežbanje sa pilates loptom, ali ako želite da je opet nekako iskoristite - mi imamo savršenu ideju: upotrebite je za seksi poze!

Pilates lopta ima veliki potencijal da uvede malo novine u vaš seksualni život, ali i da vas nauči da cenite humor koji seks može da pruži. Odskakanje koje lopta proizvodi takođe može pojačati prirodni ritam seksa, a kako ćete uspevati da postignete poze koje ne možete na krevetu, doživećete bolju stimulaciju G-tačke i klitorisa.

Saznajte koje su to poze:

Obrnuta kaubojka

Vaš partner treba da sedne na vrh lopte i da raširi noge, kako bi održavao ravnotežu. Sedite na njega, kao na udobnu stolicu, a rukama se držite za njegove butine. Ova poza na lopti je savršena za dublju penetraciju i stimulaciju G-tačke.

Oralni seks

Za ovu pozu, lezite na leđa na vrh lopte. Raširite noge, a ruke stavite na pod radi održavanja ravnoteže, ukoliko je to potrebno. Noge prebacite preko njegovih ramena, dok je njegova glava između njih. Partner treba da gura loptu u ritmu pomeranja jezika. Odskakanje lopte će dati ritam stimulaciji klitorisa, što povećava šansu za doživljavanje velikog orgazma.

Oralni seks 2

Sedite oboje na lopte, tako da budete jedan naspam drugog. Ukoliko nemate dve lopte, partner može sesti na stolicu. Nagnite se i dalje već znate. Dodatno odskakivanje lopte, dok mu pružate oralno zadovoljavanje će dodati veće trenje i bolju zabavu.

"Dogi"

Lezite na stomak preko lopte, pridržavajući se rukama za pod, ukoliko je potrebno. On treba da bude iza vas, sa kolenima na podu. Pomeranje lopte u ovoj pozi će omogućiti sjajno iskustvo za oboje.

"Sudaranje"

Neka partner sedne na njegovu loptu, dok ćete vi leći na svoju, okrenuti ka njemu (ako nemate dve lopte, stolica takođe može da posluži). Spojite lopte i noge prebacite preko njegovih ramena. Držite se za njegove noge ili pod. U ovoj pozi, partner može lakše stimulisati vaš klitoris, uz pomeranje i odskakivanje lopte.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group