5 navika koje će vam pomoći da privučete muškarca svojih snova

Da li poznajete ženu koja je inteligentna, prelepa i ljubazna, a koja ne može da pronađe onog pravog? Sigurno ste pimislile: “Da, to sam ja.”

Pametne i neverovatne žene, kao što ste vi, bi trebalo da imaju muškarce koji ih mole za izlazak. A kao što ste to i doživele, nije uvek baš tako. Pa, kako da počnete sa privlačenjem onih pravih?

Tajna u pronalaženju pravog tipa je u učenju - kako da ga privučete. Strategija vam možda neće zvučati romantično, ali ovih pet navika su vrlo pouzdane. Menjanjem vaših navika, privućićete više muškaraca nego ikad!

1. Poslušajte svoj instinkt

Da li imate “šta ako” pristup dejtu na koji treba da odete? To je kada kažete sebi: “Šta ako grešim u izborima koje pravim i muškarcima sa kojim izlazim?” Da li se uhvatite u situaciji da pružate nekome priliku samo zato što mislite po principu “Šta ako on ispadne kao čovek iz mojih snova?”

Ne morate se oslanjati na priliku kada birate sa kim ćete se zabavljati; umesto toga, pratite svoj instinkt. Ako imate osećaj, bez obzira koliko je savršen, da taj tip nije pravi za vas, onda ga poslušajte. Ne trošite vreme na muškarce prema kojima imate blaga osećanja. Ako niste skroz “kupljene” njime, pristojno odbijte sledeći dejt.

Žene imaju odličnu intuiciju i znamo u našim srcima kada muškarac nije baš ono što tražimo.

2. Postavite teška, ali direktna pitanja

Svaki put kada se upoznate sa potencijalnim partnerom, pitajte ga jedno udarno pitanje koje će vam dati odgovore na sva ostala pitanja. Takvo pitanje bi moglo da bude kao na primer ovo: “Da li imaš devojku?” Podesite standard po kojem ćete birati. Umesto da čekate da vam muškarac “izvolontira” bitne informacije, počnite da pitate. Morate da budete hrabri za postavljanje pitanja kao što je ovo: “Šta tražis u devojci?”

Biti direktna vam može pomoći kod postavljanja viših standarda za one sa kojim ćete se zabavljati. Biće vam lakše da razdvojite dobre momke od loših, jednom kada počnete da kvalifikujete muškarce pre nego što krenete da izlazite sa nekim. Pitajući direktna pitanja, ne gubite vreme!

3. Izbegavajte one koji samo troše vaše vreme

Postoji dva tipa muškarca koji bi vam samo trošili vreme. Prvi tip su oni koji vam daju nadu. On će vam dati taman onoliko pažnje koliko je potrebno da pomislite da mu se sviđate. Drži vas kao emotivnog taoca, samo zato što vam održava zainteresovanost.

Drugi tip su muškarci koji imaju više kvaliteta koje biste promenili, nego one koje cenite. Da li biste se udale za njega? Da li biste ga upoznale sa roditeljima? A da imate decu sa njim? Ako je odgovor na svako od ovih pitanja  ne - onda je ovo tip muškarca koji treba da izbegavate. Ovo su klasični trošači vremena koji vas drže okupiranim, dok vam onaj pravi odmiče polako.

4. Imajte pozitivan stav

Vaš stav igra veliku ulogu u kreiranju lične energije. Pozitivna energija je ono što privlači pozitivne ljude. Neki ljudi ovo nazivaju harizmom, ali je velika energija neopipljivi faktor koji vas čini drugima privlačnim. Pozitivan stav je ono što stvara pozitivnu energiju koja vam je potrebna za privlačenje onog pravog.

Odlično mesto za početak je - vaš jezik. Oduševićete se kada shvatite koliko jezik utiče na naše raspoloženje. Sledeće stvar je da se rešite negativnih osobina kao što su ogovaranje i prigovaranje. Takođe, vaš stav je reflekcija vašeg kvaliteta života. Dobar dečko želi da se pridruži ženi koja voli, a ne koja prezire.

Svaki dan je prilika da privučete muškarca u svoj život, ali morate prvo da izgradite stav i ponašanje.

5. Kažite “da”

Još jedna navika je da naučite da više govorite “da”. Možda zvuči jednostavno, ali uzmite u obzir koliko pozivnica ste odbili ili prilika koje ste propustili samo zato što je prirodno da kažete “ne”.

Saradnik vas je pozvao na ručak, ali ste ga odbili ili vas je prijatelj pozvao u poslenji minut na žurku, a vi ste opet rekli ne. Ko zna da li su ovo bila prava mesta koja su predodređena da upoznate gospodina Pravog. Nemojte požurivati sa odbijanjem, samo zato što vam je to navika. Ako postoji mogućnost da upoznate muškarca, kažite “da”. Univerzum vas poziva u momente gde se prilika susreće sa pripremom, a sve što treba da uradite je da kažete jednostavno: “Da, volela bih to.”

Stvaranjem odličnih navika započinjete zamenu lošijih sa novim. Upoznavanje sa pravim čovekom se možda neće desiti preko noći, ali ćete sa ovim jednostavnim koracima podesiti sebe za uspešan dejt.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group