5 načina da zagarantovano doživite orgazam tokom oralnog seksa

Prema mnogim istraživanjima, da bi žena doživela vrhunac potrebne su joj različite varijacije stimulacije...

Oralni seks je možda za neke još uvek tabu tema ili nepotpuno poznata stvar. Stvar je u tome da mnogi muškarci vole da na ovaj način zadovolje ženu, međutim retko koja može da doživi na ovaj način orgazam.

Predstavljamo vam savete koji će vam pomoći da malo začinite stvari, ali i da potpuno uživate.

1. Dozvolite mu da pogodi sve tačke

Stanite u pozu u kojoj ćete biti na kolenima i rukama (kao dogi poza), s tim što vaš partner treba da bude ispod vas. Tu može ispitivati sve vaše tačke i dovoljno vas uzbuditi.

Takođe ne treba da zaboravite na poljupce, stimulaciju grudi i bradavica kao i maženje prepona jer su to sve stvari koje muškarac treba da uključi ako želi da vas u potpunosti zadovolji. Isto tako ne treba prebrzo da prelazite na oralni seks - zagrejte se pre njega.

2. Sedite na nešto visoko

Sedite na ivicu nameštaja koja je visoko, kao na primer na pult u kuhinji ili komodu u spavaćoj sobi. Ovako ćete mu olakšati pristup u kome će moći da iskoristi svo svoje znanje. Pored toga, imaćete lep pogled na svog partnera koji će vas dodatno uzbuditi.

3. Slovo-po-slovo

Neka vaš partner legne na krevet, dok vi treba da "sednete" na njega kako bi vam pružioo oralno zadovoljstvo. U ovoj pozi se možete u potpuno koncetrisati na zadovoljstvo, ali i na jednu igru. Naime, tražite mu da izgovara neke reči slovo po slovo, ali i da neka posebna sloba naglasi i polako izgovara. Biće vam sigurno zabavno.

4. Udvostručite vreme

Savijte noge u kolenima, kako biste vašem partneru obezbedili mali odmor. Odnosno, tako će moći da nasloni glavu na unutrašnju stranu butine i odmori se, bez prestajanja zadovoljavanja.

5. Odgledajte film za odrasle

Filmovi za odrasle deluju na ženu isto kao i na muškarce. Napravite uzbudljivo veče tako što ćete se smestiti u položaj sa kojeg ćete moći da gledate televizor. Pustite bilo koji film za odrasle, a vašem muškarcu kažite da vas zadovolji. Imaćete duplo zadovoljstvo, koje je uz to i zanimljivo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group