4 stvari koje srećni parovi znaju u vezi sa društvenim mrežama

Svaka ljubavna priča je jedinstvena i svaki par je neponovljiva kombinacija.

Pa opet, moglo bi se reći da se svi zaljubljeni parovi mogu podeliti na dve kategorije: one koji nikad ništa o sebi ne objavljuju na društvenim mrežama i one koji to redovno rade. Sigurno se pitate: kako je došlo do ove čudne podele? Hmm, pa moglo bi se reći da je sreća veliki faktor kada su objave na društvenim mrežama u pitanju.

Ako pogledate malo bolje, primetićete da parovi koji su iskreno srećni u vezi, nikad ne objavljuju nešto mnogo o sebi na društvenim mrežama. Zašto je to tako, kada je prirodno da želite sa dragim osobama da podelite fotografije sa vama i vašim voljenim koje su vam važne? Pa opet, mnogi parovi deluju srećno na slikama i objavljuju ih redovno, što nas navodi da se zapitamo da li je ta sreća prava? Sprovedeno istraživanje na ovu temu pokazalo je da se oni koji previše stvari objavljuju o svojoj vezi na društvenim mrežama zapravo osećaju nesigurno u njoj. A koje su to tajne koje srećni parovi znaju u pogledu društvenih mreža, otkrivamo vam u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group