Ljubav & Sex

25 Vrućih seksting primera da započnete noćni maraton

Upozali ste nekog novog i potreban vam je savet kako da stvari postanu seksi?

Evo 25 seksting primera koji vam u tome mogu pomoći.

Seksting je umetnička forma, kreiranje i slanje poruka i/ili fotografija sa eksplicitnim sadržajima seksualne prirode elektronskim putem. Seksting omogućava parovima da zainteresuju jedno drugo, ali i da održe strast. Ključna, ali često zaboravljena stvar kao deo seksualnog uzbuđenja je verbalni deo. Ako vam treba neka pomoć, došli ste na pravo mesto.

Na našoj listi je kolekcija seksting primera koje možete izabrati, u rasponu od pitomih, do najuzbudljivijih.

1. "Hoćeš da budeš sam večeras? Želiš li da igramo igru? "

Najjednostavnije je da ovako počnete razgovor. Ukoliko partner nije zainteresovan za seksi igru, samo recite da ste mislili na glupu igru. Naravno, oni znaju da to nije istina, ali to čini da izgledate slatko umesto jezivo.

2. "Kladim se da ćeš biti neverovatan u krevetu." Direktnim, insinuacijama ćete pokrenuti zabavne misli.

3. "Mogu da ti pomognem, ako želiš." Opušteno, ali napredno. Nemojte koristiti ovo ako želite samo flertovanje.

4. "Ja sam sada u krevetu, želiš li da mi se pridružiš?"  Možda zvuči pomalo glupo, ali je zabavno nekad iskoristiti.

5. "Ja zamišljam da si sa mnom sada..." To je malo ozbiljnije i malo romantičnije za parove koji pokušavaju da budu slatki.

6. "Razmišljam o tome kako te ljubim ... svuda." Ovde je prvi pravi primer koji podrazumeva "fizičke" stvari. To otvara um da zamislite kako bi započelu vašu igru.

7. "Ja se u poslednje vreme... pitam šta bi ti sve radio sa mnom." Ovo je način da saznate šta je njemu na umu. Odavde, stvari mogu postati zanimljivije.

8. "Budi iskren ... da li si ikada zamišljao mene?" Klasična taktika upotrebe iskrenosti koja potpaljuje vatru.

9. "Mislim da te želim." Seksi i jednostavno, ovo je dobro koristiti kada niste sigurni i stidljivi ste, ali ste spremni za nešto da se desi.

10. "Ne znam zašto, ali sve što želim je seks sada." Dovoljno toplo da njegov um luta na sve uglove vašeg tela.

11. "Trebaš mi ovde. Sada." Ovo zvuči očajno, ali seksi očajno, kao da umireš da budeš tamo i da najviše od svega želiš njegove dodire.

12. "Umirem da saznam da li si tako dobar u stvarnom životu kao što su u mojim fantazijama." Priznanje da ste mislili o njima otvara put da prizna svoje unutrašnje želje.

13. "Ja stalno dodirujem sebe." Ovo postavlja sliku u mislima, a stvari će eskalirati odavde.

14. "Želim da ti služim." Jasno, to je sve o davanju i želite da vam ta osoba kaže svoje unutrašnje želje.

15. "Tako si u meni, želim da budeš u meni sada." Snažna mentalna slika koja vas tera da vizualizujete.

16. "Osećam se izgubljeno dok samo gledam tvoje slike." Kao da kaže, one su toliko vruće, spreman sam da eksplodiram.

17. "Ako bi mogao da tražiš bilo šta od mene, šta bi ti poželeo?“ Ovo vam omogućava da otkrijete svije unutrašnje misli i želje. Ne samo da ćete naučiti mnogo, on će pokušavati da vas uključi, takođe, tako da je to “win-win”.

18. "Ja ne znam šta si mi uradio sinoć, ali ..." Ovo je pod pretpostavkom da ste spavali zajedno ili uradili nešto seksualno prvenstveno, prethodne noći.

19. "Moja _______ dobija super ________ kad mislim o tebi." Popunite sami praznine.

20. "Ti si prljav dečak/devojčica, zar ne?"

21. "Obećaj da se nećeš zaustaviti, čak i ako te molim da prestaneš?” To im daje zeleno svetlo da probaju hrapavost, bez obzira šta vi vrištite u naletu strasti, sa razlogom, naravno.

22. "Želim da budeš duboko u mebi, jako." Vizuelno je samo deo toga, ove reči čine da osoba oseća nešto ispod pojasa.

23. "Da li ćeš _______ za mene, dušo?" Postoji mnogo načina da iskorististite ovu rečenicu. Ako imate seksting neko vreme, okušajte se, iako može biti malo rizično.

24. "Ja ću te _______ tako dobro večeras." Ovo je pomalo prljavo, zato budite oprezni kada koristite ovu rečenicu, kako bi se oboje osećali udobno.

25."Mmm, želim da testiram sebe na ______." Prljavo! Do kraja! Uradite to sa nekim sa kojim se dopisujete neko vreme.

Ne zaboravite da počnete pitomo, dozvolite da preraste u nešto više, tako da se strast i želja spale polako u urlajuću vatru. Ključ za sekting je strpljenje. Dozvolite da se vatra polako raspali, a onda osetite njenu toplotu.

Koristite ove seksting primere, ali zapamtite da je vrlo važno da pratite partnera i da seksting odgovara tempu druge osobe. Zabavite se i ne plašite se. Prijaće vam, ali treba da dođete do toga!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group