15 stvari koje muškarci žele u krevetu

Pitali smo nekoliko muškaraca da podele savete za najvatrenije seksualno iskustvo. Evo šta muškarce najviše uzbuđuje.

- Imajte samopouzdanja koliko god je to u vašoj moći. Kad žena ponekad preuzme kontrolu u spavaćoj sobi potpuno smiruje sve moje nesigurnosti, pa se lakše prepuštam strastima. Uravnoteživanje dominacije je neverovatno seksi - Marko, 22 godine.

- Kad ste gore i brzo pokrećete bokove napred i nazad osećam se neverovatno - Deki, 28 godina.

- Ne plašite se da kažete svom muškarcu šta želite od njega. Pali nas kada znamo što treba da radimo da bi vas doveli do vrhunca - Branko 33 godine.

- Ne zaboravite na oralni seks - Nemanja, 21 godina.

- Ljubite nas, grlite nas, dodirujte nas. Pokažite nežnost - Kosta, 27 godina.

- Glumljenje orgazma jer ne želite da nam povredite osećanja ne pomaže nikome. Razgovarajte sa nama. Nema smisla ako ne priznate šta zapravo želite, svoje maštarije, omiljene igrice i poze - Danijel, 23 godine.

- Masturbirajte pred nama. Moja devojka i ja smo imali najbolji seks sa predigrom tokom koje je ja nisam ni dodirnuo. Smeo sam samo da gledam, ali ne i da dodirnem - Slobodan, 23 godine.

- Šaputanje pornografskih rečenica nije potrebno, ali recite nam da dobro to radimo, ako to dobro radimo - Rajko, 19 godina.

- Igranje sa penisom nije test snage i izdržljivosti. Ne morate ga držati tako snažno - Vuk, 24 godina.

- Ne zaboravite da uspostavite kontakt očima tokom oralnog seksa, to je za mene najbolji deo, a mnoge žene zaboravljaju na snagu pogleda - Goran, 25 godina.

- Radite Kegelove vežbe tokom penetracije, vaš partner će se osećati fantastično - Đorđe, 28 godina.

- Čvrsto obuhvatite svog partnera nogama i približite ga bliže svom telu - Aleksandar, 22 godine.

- Nežno nas uputite kad vam pružamo oralni seks - Stefan, 19 godina.

- Nasmešite se usred seksa. Mene pali kada mi kada žena jasno pokaže da se dobro zabavlja u krevetu - Janko, 25 godina.

- Feromoni postoje zbog vrlo specifičnog razloga – njihov miris prirodno pali ljude. Nemojte se prepasti ako muškarac želi s vama da vodi ljubav nakon vežbanja i pre nego što ste stigli da se istuširate. Nekad malo znoja može biti seksi - Bojan, 32 godine.

photo: shutterstock

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group