10 saveta za duži seks za muškarce

Da li ste znali da seks u proseku traje 5 do 10 minuta, a više od dve trećine muškaraca želi duži seks. Pročitajte ovih 10 saveta koji će Vam pomoći da saznate kako do dužeg seksa...

1. Ne razmišljajte o svom orgazmu

Što više razmišljate o svom orgazmu on je bliži. Pokušajte da se skoncentrišete na partnerku - na Njenu meku kožu, izazovno dahtanje ili Njeno lice. Potrudite se da osetite zadovoljstvo svim čulima, a da pri tom ne mislite o svom orgazmu.

2. Vežbe za bolji seks

Mišić kojim kontrolišete orgazam je isti onaj kojim kontrolišete uriniranje. Nejgovim stiskanjem zaustavljate uriniranje. Što ga više stiskate zapravo ga „trenirate“ i omogućavate sebi odlaganje orgazma kada Vi to želite. Ovu vežbu možete raditi bile gde, bilo kada..

3. „Trenirajte“ mastrubacijom

Kada masturbirate skoncentrišeite se na to kako izgleda Njen orgazam. Pokušajte da produžite vreme do vrhunca, zadajte sebi vreme do kojeg želite da „izdržite“. Pomerite trajanje za samo nekoliko minuta, pa nakog nekog vremena za još nekoliko minuta i tako dalje dok ne dostignete vreme koje želite.

4. Bez naglih pokreta!

Naslonite vrh svog penisa o Njen klitoris. Ako polako ulazite u vaginu i to samo vrhom svog penisa dodirujete klitoris koji je najsenzitivniji deo žene u seksu jer se tu nalaze najosetljiviji nervni završeci.Pravite lagane pokrete, pomerajući penis i to samo za nekoliko centimetara. Nemojte prodirati u Nju naglim i „grubim“ pokretima, jer ćete tako skratiti vreme do svog orgazma, a ona će ostati nezadovoljena.

5. Stisnite ga!

Ako Vas ponese strast previše i ne možete da ne razmišljate o orgazmu, zastanite dok još imate kontrolu nad sobom. Stisnite rukom penis odmah ispod glavića– posebno se pobrinite da ste čvrsto stisnuli uretru, cevčicu sa donje strane penisa. Na ovaj način ćete sprečiti dotok krvi u penis i odložiti vrhunac.

6. Prepoznajte momenat pred ejakulaciju

Seskualni čin ima 4 faze: uzbuđenje, ujednačen deo, orgazam, razrešenje... Trik je da prepoznate kada se nalazite u kojoj fazi. Ako poređate faze od prve do posednje po brojevima od 1 do 10, trudite se da održavate što duže stanje oko broja 7.

7. Budite džentlmen

Da li ste nekad čuli za pravilo „Dame imaju prednost?“ Poštujte ovo pravilo i kada je reč o seksu. Ako se pobrinete da ona prva doživi orgazam oslobodićete se psihološke tenzije koju možda imate i opustićete se...

8. Neka ona bude „gore“

Kada je ona „gore“ penis se manje stimuliše, pa je lakše odložiti orgazam pogotovo ako joj date znak da „ide“ polako.

9. Koristite antidepresive?

Istraživanja su pokazala da čak 73 odsto muškaraca koji koriste antidepresive imaju problem sa preranom ejakulacijom. Dakle, ne brinite se niste odgovorni za sve što se događa Vešem telu i ne znači da je određeno stanje trajno.

10. Idite na „drugu rundu“

Ako prvi put i traje kratko, potrudite se da bude i drugog puta. Drugi put najčešće traje duže. I naravno, što više „vežbate“ više će se isplatiti trud.

Počnite sa „treningom“ već sada!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group