10 kreativnih načina da mu kažete da ga volite

Dan Zaljubljenih se polako približava, a mi ćemo vam pokazati kako da ga na kreativan način nasmejete, ulepšate mu dan i kažete mu da ga volite...

I da nije Dan zaljubljenih, ovakve stvari bi trebalo jedni drugima da priređujemo, jer mali znaci pažnje znače i više od nekog poklona i ostalih materijalnih stvari.

Reći nekome da ga volite na jedinstven način je nešto o čemu skoro svi razmišljaju, a niko ne očekuje da mu se to desi. Zato iznenadite svog partnera i recite mu da ga volite na neki od ovih kreativnih i zanimljivih načina:

1. Sakrijte ljubavna pisma svuda po kući

Ne postoji ništa romantičnije od iznenađujućeg „volim te“. Sakrijte mala pisma svuda po kući, a neka ih vaš partner tokom dana polako otkriva. Ili sakrijte jedno pismo na mesto na kojem će ga sigurno pronaći i iznenadite ga!

2. Snimite mu plejlistu

Možda deluje staromodno, ali je pokazivanje ljubavi kroz muziku uvek bilo “uau”.

Napravite plejlistu romantičnih i ljubavnih pesama koje vas podsećaju na njega i koje same govore da ga volite i te iste narežite na CD. Svaki put kada se pusti pesma, moći ćete da uživate u svojim osećanjima i da se prepustite ljubavi.

3. Spremite mu omiljeno jelo

Za mnoge ljude je ovo neverovatno prelep poklon i iznenađenje. Postavite sto, upalite sveće, otvorite flašu vina i imajte romantični “izlazak” kod kuće. Svojim trudom ćete pokazati koliko ga volite, to je sigurno.

4. Napravite trag od ružinih latica

Zaboravite na “obično” cveće i izaberite pravo romantično - ruže. Pogotovo ako želite da dočarate atmosferu, pospite ruže od ulaznih vrata, pa do spavaće sobe. Znaće šta ga očekuje kada se vrati sa posla, a to je najlepši poklon - vi!

5. Otpevajte mu pesmu

Ovo je unikatan način da mu pokažete koliko ste pred njim slobodni i koliko mu značite. Uzmite mikrofon i javno pokažite svoja osećanja i to kroz pesmu. Iznenadite ga i naučite ceo tekst pesme koju najviše voli.

6. Zagrejte mu kola

Ponekad se ljubav može najbolje prikazati kroz male gestove... Pa, pre nego što krene na posao, izađite pre njega i zagrejte mu auto (u slučaju da je napolju  hladno). Ovo ne samo da će pokazati koliko vi mislite o njemu, već će i toplina auta prikazati toplinu vaših osećanja.

7. Napravite mu poklon

Napravljeni pokloni su najlepši pokloni koje iko može da dobije. Planiranje, trud i talenat koji su uključeni u pravljenje poklona ga čini još posebnijim, ali pokazuju i ljubav. Izaberite neki od raznih tutorijala za pravljenje ljubavnih poklona i zabavite se.

8. Otputujte na “stara mesta”

Ponovite lepo sećanje, tako što ćete ga ponovo stvoriti! Isplanirajte izlazak, tako da posetite mesto na kojem ste se prvi put upoznali ili poljubili. Ovo može biti jako romantičan i lep podsetnik na to koliko ste zajedno prošli u vezi.

9. Malo ga razmazite

Učinite sve što želi i ulepšavajte mu dan mini poklončićima, u vidu gestova, poljubaca ili nečim drugim što ga uveseljava.

10. “Zagrejte” malo stvari

Iako je romantika divna, ponekad je fizičko predstavljanje ljubavi savršeno “volim te”. Spontano napravite maraton ljubljenja ili ga iznenadite dok je pod tušem. Pogotovo za one parove koji su dugo zajedno, fizička privrženost je odličan način da pokažete svoju ljubav.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group