Za savršen tost svakog jutra potreban vam je moderan i lep Smart Toster

Moderan i praktičan: Revolution R180 je brzi pametni toster koji pravi savršen tost svakog jutra!

Da, moguće je imati savršen tost svakog jutra - Revolution R180 High Speed Smart Toster će vam to omogućiti. Osim što izgleda cool na pultu, ovaj pametni toster izgleda kao uređaj visoke tehnologije sa svojom automatizacijom i digitalnim ekranom na dodir.

Ali ovaj revolucironarni toster nije samo lep dizajn na vašem kuhinjskom ormariću, on ima inteligentne algoritme koji pronalaze savršeno vreme, temperaturu i smer toplote kako bi pružili izvanredan ukus vašeg omiljenog obroka.

Možda ćete morati malo da pričekate da započne proces tostiranja (jer morate da izaberete drugi proces izrade tosta, ili možda drugu nijansu) pre nego izaberete dugme za pokretanje aparata, ali će zato rezultat uvek biti savršen, a vi ćete pred sobom imati neverovatno ukusan tost, đevrek ili mafin. Ovaj revolucionarni toster zaista može sve!

U suštini, sve se kod Revolution R180 Smart tostera svodi na operaciju početnog podešavanja. Aparat prikazuje sat odbrojavanja na ekranu da bi vam rekao koliko dugo treba da čekate. Čuje se i zvučni signal na kraju koje će vas upozoriti da je obrok gotov, pa tako nećete morati svakog časa da proveravate proces izrade. Opremljen pametnim mehanizmom za automatsko spuštanje i podizanje, aparat se prilagođava visini (po vašem izboru), pa ne morate ponovo da posežete u toster viljuškom čak ni za male stvari. Ovaj pametni uređaj vas podseća kada je vreme da ispraznite posudu, a kada se ne koristi - njegov ekran prikazuje (opet vaš izbor) digitalnog ili analognog sata.

I na kraju, ništa manje bitna stavka: Revolution R180 Smart ima moderan i zanimljiv dizajn koji će se lako uklopiti u svaki stil kuhinje. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group