Twitter omogućava kombinovanje GIF-ova, video zapisa i fotografija u istom tvitu

Neka multimedijalni sadržaj počne...

Twitter je uveo novu funkciju za Android i iOS koja omogućava korisnicima da kombinuju fotografije, video zapise i GIF-ove u istom tvitu.

Sada možete da dodate kombinaciju medija u svoj Tweet na Android-u i iOS-u. To znači da možete uključiti fotografiju, GIF i video (ili dva!) sve u istom tvitu, a potrebno je samo da kliknete na ikonicu Mediji ili GIF i da selektujete sadržaj koji želite da podelite.

Izveštaji o multimedijalnom alatu prvi put su se pojavili u aprilu kada je inženjer Alesandro Paluci uočio tu funkciju, a Twitter je kasnije potvrdio da radi na ažuriranju u julu. Ranije su korisnici mogli da otpreme samo jednu medijsku komponentu po tvitu.

„Uvek tražimo nove i uzbudljive načine da pomognemo kreatorima da dele više i da budu viđeni“, napisao je Twitter u postu na blogu.

Korisnici sada mogu da dele do četiri slike, video snimke ili GIF-ove u jednom tvitu. Funkcija je dostupna na isti način kao i ranije: korisnici mogu jednostavno da sastave tvit, izaberu medijsku ikonu i dodaju željeni sadržaj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group