Savršen početak za savršenu godinu

Još jedna novogodišnja noć je za nama. Okruženi članovima porodice i bliskim prijateljima simbolično smo ispratili staru i dočekali novu godinu. Svi lepi i uspešni prošlogodišnji trenuci ostaju u prisnom sećanju, a vedra nada i novi veliki planovi vode nas u blaženu neizvesnost nove kalendarske godine. Pokloni koje smo od drugih dobili, ali i koje smo mi drugima od srca udelili, simbolično pretkazuju godinu punu mnogobrojnih iznenađenja na svim poljima. S tim u vezi, ljudski je i očekivano da i sami sebe darujemo nečim posebnim, što će nas ispuniti zadovoljstvom i nacrtati nam osmeh na duži vremenski period. Pitanje je samo – šta bi to moglo biti?

Malo je onih koji ne odreaguju pozitivno kada se pomene putovanje. Ipak, zbog velikog zdravstvenog rizika usled još uvek aktuelne pandemije, moramo se nerado složiti da trenutno nije baš najidealnije vreme za putovanje. Za putovanja na koja smo navikli je potrebno sačekati još neko vreme da se uslovi stabilizuju. Sa druge strane, tu je staro dobro okupljanje sa društvom i upoznavanje nekih novih lica, što takođe kod mnogih spada u omiljenu, tzv. „radio bih svaki dan“ listu. No, iz identičnog razloga kao kod prethodnog primera i to ćemo, zarad opšte sigurnosti, ovog puta preskočiti. U tom slučaju nam, složićemo se, zaista ne ostaje bog zna kakav izbor, zar ne?

A da li ste razmišljali da sve prethodno navedeno spojite u jedan multipraktičan paket? Da na taj način iskoristite unakrsnu mogućnost da se družite i da putujete, a da pritom, kad već tako mora, ni jednog trenutka ne napustite sigurnost svog toplog doma. Zamislite da možete da komunicirate do mile volje, da se svakog dana upoznajete sa novim ljudima i da budite u toku sa svim stvarima, i da za sve to vreme svakodnevno obilazite svet iz udobnosti svoje omiljene fotelje – kakva mogućnost!

E pa, Telenor je nakon dugih priprema konačno došao do rešenja koje svima omogućava da rade svoje omiljene stvari bez i najmanjeg utroška energije. Reč je o fantastičnom paketu usluga pod nazivom – Hipernet!

Ovaj multifunkcionalan paket podržava najnovija tehnologija i u njega ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Zahvaljujući izuzetnoj brzini internet mreže (do 1 Gbps), Hipernet od sada svima omogućuje internet koji besprekorno funkcioniše, uz snažan Wi-Fi signal koji pokriva sve prostorije. Gledajte 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala, slušajte muziku vrhunskog, HD zvuka ili, jednostavno, izaberite prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Budite obavešteni i u pokretu čak i kada ste u mestu i započnite ovu godinu na najbolji mogući način uz Hipernet paket. Jer, kako vam godina započne tako će se i odvijati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group