Samsung uređaji koji će vam pomoći da spremni dočekate hladnije dane

Dan je sve kraći, temperature su sve niže, ovaj period godine prate razni virusi, te je veoma bitno povesti računa o higijeni svog doma, hrane, ali i odeće.

Srećom, kompanija Samsung je mislila na sve tri stvari koje čine našu svakodnevnicu. Bespoke frižider, Jet usisivač, kao i mašina za pranje i sušenje veša, biće vaši najbolji saveznici u predstojećim hladnijim danima.

Bespoke frižider - pravo mesto za vašu zimnicu

Dizajneri kompanije Samsung nisu samo razmišljali  kako da dizajn novog Bespoke frižidera učine što kvalitetnijim već i kako da u njemu sačuvate što više namirnica. Zahvaljujući izuzetnoj SpaceMax tehnologiji prostor za skladištenje je značajno veći, dok je potrošnja električne energije ostala ista. Takođe, posebna pažnja posvećena je unapređivanju karakteristika, tako da zadovolje i potrebe najzahtevnijih korisnika. Jedinstveni All-Around Cooling sistem ravnomerno rashlađuje sve namirnice, tako da one duži period zadržavaju svoju svežinu, dok No Frost tehnologija održava stabilnu temperaturu i sprečava formiranje leda.

Zabava i druženje sa vama dragim osobama će proteći u mnogo lepšem raspoloženju uz ohlađena pića i led kakav želite, zahvaljujući Power Freeze funkciji koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač. Ukoliko ste pak zaboravili da stavite vino na hlađenje, ništa ne brinite, tu je Power Cool opcija koja intenzivno hladi piće i namirnice.

Bespoket Jet ususivač za besprekorno čist dom

Sa hladnijim danima sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, samim tim manje provetravamo svoj dom i više smo izloženi prašini. Glomazni usisivači sa crevom ispuštaju velike količine prašine prilikom rada. Provedete puno vremena kako biste temeljno pokupili svu prljavštinu sa poda, da bi se ona na kraju raspršila po vazduhu.

Sa druge strane, bežični Bespoke Jet usisvač kompanije Samsung, omogućava vam da uživate u besprekorno čistoj kući, a zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će vazduh u prostoriji držati higijenski čistim, isto koliko i podove. Nećete imati problem sa pražnjenjem posude ili zamenom kese, jer je posudu potrebno samo isprati vodom i možete je odmah ponovo koristiti. Bežični Bespoke Jet usisivač omogućava potpunu slobodu kretanja po prostoriji tokom čišćenja, a zahvaljujući mekom valjku Jet Dual četke olakšano je sakupljanje krupnijih čestica prašine sa tvrdih podloga.

Kako je usisivač bežični, ne morate voditi računa o tome gde vam se nalazi utičnica niti vući kablove za sobom. Potpuno napunjena baterija omogući će vam autonomiju čišćenja od sat vremena, a slučaju da uređaj koristiei duže od toga, bateriju možete bez problema zameniti drugom, te tako dodatno produžiti vreme rada na više od dva sata. All-in-One Clean Station će vam služiti da baterija bude uvek puna i spremna kad god vam zatreba.

Bespoke veš mašina za neverovatno čistu i mirišljavu odeću

Zamislite da imate važan sastanak, a nemate čistu košulju. Na vašu sreću, nova Samsung veš mašina poseduje Super Speed program zahvaljujući kom možete oprati veš za svega 39 minuta. Uz dodatne inovacije poput Eco Bubble funkcije osigurano je snažno čišćenje mešanjem vode, deterdženta i vazduha čime nastaju moćni mehurići i na niskim temperaturama. Oni brzo ulaze u tkaninu koju perete i lako uklanjaju prljavštinu, istovremeno čuvajući njenu boju i mekoću, a pritom štede energiju. Ukoliko vam se pak desi da ste zaboravili da ubacite prljav veš, a već ste pokrenuli program, Add Wash vrata će vam omogućiti da bez problema dodate ostatak prljavog veša ili praška za veš i nakon što ciklus pranja počne. Gotovo sve ukorenjene prljavštine, grinje i bakterije biće eliminisane zahvaljujući higijenskoj pari koja se otpušta sa dna bubnja i koja omogućuje da svaki predmet bude temeljno opran. Zahvaljujući QuickDrive tehnologiji ne morate više da vodite računa da li ćete pustiti program kada je jeftinija električna potrošnja, jer ova tehnologija skraćuje vreme pranja za 50% i štedi 20% energije uz isti kvalitet pranja.

Mašina za sušenje veša –  potpuno suv veš za samo 35 minuta

Ukoliko ste prethodno oprali svoj omiljeni komad odeće, a želite da ga obučete u što kraćem roku, Samsung sušilica za veš će vam preko Quick Dry programa za brzo sušenje omogućiti da osušite čak 1kg odreće za samo 35 minuta pod dejstvom velike toplote. SuperSpeed program se takođe može istovremeno koristiti za sušenje pamučnih i sintetičkih materijala, koji su suvi posle samo 81 minut. Zahvaljujući visokoj temperaturi sušenja i programu za higijensko tretiranje materijala možete reći “Zbogom” 99% mikroba.  Osušena odeća iz mašine izlazi bez nabora i nema potrebe za peglanjem. Uključivanjem opcije Wrinkle Prevent, nakon završenog programa sušenja u naredna 3 sata, aktivira se sporadično okretanje bubnja bez toplote, čime se sprečava da vreo veš bude predugo nagomilan na jednom mestu, što bi na tkanini napravilo nabore. Ukoliko vam je svežina odeće podjedanako važna kao i čistoća, Air Wash tehnologija će osvežiti i dezinfikovati vašu odeću.

20 godina garancije

Kompanija Samsung kontinuirano ulaže velike napore u smanjenje otpada produženjem životnog ciklusa Samsung kućnih uređaja kroz pouzdanost, pa su tako svojim korisnicima osigurali 20-godišnju garanciju na digitalne inverterske motore i kompresore. Očekuje vas 20 godina garancije na inverter motor vašeg Samsung frižidera ili veš mašine kupljenih od 1. 7. 2022. godine i nakon toga. Pravo na ovih 20 godina garancije na inverter motor ostvarujete u svakom trenutku od dana kupovine, uz priložen fiskalni račun. Samsung ovom mogućnošću još jednom pokazuje da ponosno stoji iza uređaja koji ulaze u vaš dom i olakšavaju vam svakodnevicu i unapređuju kvalitet života u vašem domu.

Takođe, kompanija Samsung Electronics otvara prvu experience zonu u Srbiji, 23. septembra. Proizvodi koje će biti u fokusu su novi Samsung QLED 8K / 4K i OLED televizori, kao i Bespoke frižideri i usisvači. Posetioci će biti u prilici da se iz prve ruke uvere u izuzetne tehnološke karakteristike pomenutih Samsung uređaja, a pored toga očekuju ih i vredni pokloni iz bogate kolekcija Samsung uređaja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group