Samsung predstavlja Bespoke Jet AI – najmoćniji pametni usisivač do sada

Samsung je upravo najavio Bespoke Jet AI, bežični usisivač koji ima najmoćniji motor kompanije. Model takođe pokreće algoritam veštačke inteligencije koji je sposoban da prepozna različite podove i čisti u skladu sa tim.

Veštačka inteligencija je sada realnost i sprema se da osvoji skoro svaku industriju, izazivajući pomešana osećanja. Kako god bilo, realnost je takva da ona čini osnovu za mnoga tehnološka dostignuća koja su predstavljena u poslednje vreme, bilo da su prijatna iznenađenja ili alarmantne poruke. Samsung je jedna od kompanija koja je očigledno usvojila i razvila ovu tehnologiju u takvom spektru proizvoda da čak dopire do usisivača.

Zanimljivo je da robotski usisivači postoje od 80-ih godina, međutim, veliki razvoji u industriji su se desili tek u poslednjoj deceniji. Za to vreme, Samsung je posebno kreirao najsavremenije usisivače sa veštačkom inteligencijom, koji mogu da detektuju određene objekte i automatski odbacuju čestice prašine.

Samsung najavljuje ažurirani Bespoke Jet AI model, bežični usisivač koji ima najmoćniji motor kompanije. Novi lagani HexaJet 2.0 motor dostiže do 280AW usisne snage, što novi model čini jednim od najmoćnijih štapnih usisivača na tržištu. Uklonjiva baterija obezbeđuje do 100 minuta rada sa jednim punjenjem, što Bespoke Jet AI čini usisivačem sa najdužim trajanjem baterije.

Bespoke Jet AI takođe ima All Cleaning Mode koji pokreće algoritam veštačke inteligencije koji je sposoban da prepozna različite podove i da u skladu sa tim čisti, uz optimizaciju trajanja baterije. All-in-One Clean Station se takođe vraća, sistem samočišćenja koji omogućava usisivaču da se isprazni i napuni.

Sa izborom između 250 i 280 W i dve boje, Samsung Bespoke Jet AI Vacuum će početi da se isporučuje 7. jula po ceni od nešto više od 1.000 evra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group