Profilna fotografija vam može promeniti život, a evo kako da ona bude savršena

Više slika

Više slika

Super izgledaš, ali šta ako propustiš savršenu priliku samo zato što su ti profilne slike na aplikacijama za upoznavanje nedovoljno inspirativne ili pomalo dosadne i uobičajene?

E pa, to je nešto što profesionalni trener za onlajn upoznavanje Alexis Germany smatra jednostavno neprihvatljivim. Ona redovno deli korisne savete na TikTok-u i podučava svoje pratioce, a ima ih 67.000, kako da naprave najbolje profilne slike. Ovde možeš pogledati Germany i nekoliko njenih najboljih saveta za slikanje, a onda i sve to ostvariti pomoću jednog od modela iz nove Samsung Galaxy S22 serije telefona. Dakle, pročitaj članak, isplaniraj i organizuj sopstvenu foto-sesiju i spremi se za mnogo ponuda i popunjen društveni kalendar.

Budi ono što jesi i ne libi se da to i pokažeš

Obično mislimo da su „ostati veran sebi” i „isticati se” dve suprotne stvari. Ali osobama koje želiš da upoznaš svidećeš se baš onako kako već izgledaš. „Tvoja slika treba da bude takva da osobi koju ćeš upoznati da nagoveštaj o tome kakva si ti osoba,” kaže Germany. „Međutim, istovremeno želiš da istakneš svoje najbolje kvalitete i zato moraš dobro da razmisliš kako ćeš to uraditi.” Ona kaže da je poželjno istaći interesovanja na barem jednoj profilnoj slici, bez obzira da li je reč o sviranju gitare ili priprema ukusnog rižota.

Kada je reč o garderobi, najbolje je obući ono u čemu se najbolje osećaš. Pozovi prijatelja koji će te fotografisati i napraviti slatke, prirodne sličice, a nikakav problem nećeš imati ni ako se slikaš u mraku jer zahvaljujući novoj, revolucionarnoj karakteristici pod nazivom Nightography, koju poseduje cela serija Galaxy S22, kamera propušta više svetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje kojima ćeš definitivno istaći sebe. Na kraju, radi autentičnosti i jedinstvenosti, možeš dodati i kratak video-zapis u kome ćeš raditi nešto što voliš.

Reci zbogom svim onim starim, dosadnim selfi fotografijama

Kada je reč o tome kako selfi treba da izgleda, Germany je veoma direktna: „Nema slikanja u kupatilu. Nema slikanja u ogledalu. I generalno, uzdržavajte se od selfija koliko god možete,” poručuje ona. „Ako baš morate da postavite selfi, onda postavite samo jednu takvu fotografiju.” E sada, kad sve ovo znamo, da vidimo šta da radimo u sledećoj situaciji: Zamisli da si u tip-top izdanju, osvetljenje je savršeno, ali nema ko da te slika. Šta sad? Nećeš valjda propustiti ovakvu priliku, a da ne napraviš makar jednu slatku profilnu sliku? Na svu sreću, telefon uvek možeš postaviti na tvrdu podlogu i nasloniti ga na zid, tako da improvizuješ sopstveni stativ, a kako Galaxy S22 Ultra poseduje prednju kameru od čak 40 MP, zagaranovane su odlične fotografije koje će sve oduševiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group