Pametna vaga koja je potrebna svakoj ženi

Ova pametna vaga neće izmeriti samo vaše kilograme, već ćete saznati sve što želite o svom telu i zdravlju!

Iako izgleda kao obična digitalna vaga za merenje težine, Lepulse Lescale F4 je mnogo više od toga. Vaga koristi 4 G-senzore visoke preciznosti koji vam omogućavaju da izmerite i zabeležite svoju težinu, procenat telesne masti, visceralnu masnoću, potkožnu masnoću, sadržaj vode, BMI, koštanu masu, mišićnu masu, osnovni metabolizam itd.  

Vaga ima petnaest tačaka, odnosno osnovnih telesnih merenja i može vam pomoći da poboljšate svoje zdravlje, tako što ćete modifikovati svoje navike u ishrani, menjati i prilagođavati svoje vežbe i uopšteno živeti zdraviji život!

Lescale F4 dolazi sa elegantnim dizajnom od potpunog stakla sa velikim ekranom koji prikazuje vaše podatke o težini. Za razliku od vaga za merenje koje samo beleže pritisak kada stojite na njima, Lescale F4 dolazi sa četiri diskretne zone na svojoj površini koje dolaze u kontakt sa vašim stopalima kada stojite na njoj. Male, bezopasne električne struje iz ovih zona prolaze kroz vaše telo, a Lescale F4 tačno meri koliki otpor vaše telo pruža struji. Ovo se zatim koristi za izračunavanje različitih metrika, čak i koštane i mišićne mase vašeg tela.

U međuvremenu, senzori unutar Lescale F4 takođe beleže vašu težinu i otkucaje srca, dajući vam riznicu zdravstvenih informacija koje zatim možete koristiti da biste zapravo pratili svoje zdravstvene ciljeve.

Dok Lescale F4 prikazuje sve ove tačke podataka na velikom LCD ekranu, ona takođe može da se poveže sa vašim pametnim telefonom i pošalje podatke u Fitdays aplikaciju koja vodi evidenciju svih vaših očitavanja tokom više dana, nedelja i meseci. Aplikacija Fitdays može da kreira do 24 profila za različite članove porodice, a podaci se evidentiraju u skladu sa tim, sa algoritmom koji sve te brojeve pretvara u grafikone koji su vam lakši za razumevanje!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group