Otkrivamo kako izgleda novi model ovog uređaja koji je upola tanji, a za četvrtinu lakši od svog prethodnika

U vremenu kada smo “preplavljeni” gedžetima najrazličitijih namena, korisnici su njihovu kompaktnost i lakoću, uz prepoznatljivi dizajn, istakli kao najbitnije karakteristike.

Zbog toga je kompanija BAT odlučila da svom najnovijem uređaju za zagrevanje duvana podari upravo ova svojstva, a Srbija je jedna od prvih zemalja na svetu gde je predstavljen glo HYPER AIR. U nastavku otkrivamo prve fotografije novog uređaja i druge važne informacije u vezi sa njegovim karakteristikama.

26% lakši, 43% tanji

U poređenju sa prethodnim HYPER X2 uređajem, glo HYPER AIR težak je samo 75 grama, što ga čini čak 26% lakšim i 43% tanjim. Zahvaljujući kompaktnijem dizajnu (debljina uređaja smanjena je za čitav centimetar), novi uređaj je praktičniji za nošenje u džepu ili u veoma malim torbama, dok paralelno zadržava vrhunsko korisničko iskustvo na koje su godinama unazad navikli punoletni korisnici duvanskih proizvoda.

Metalik završna obrada i sedam modernih boja

Vrhunski kvalitet izrade postignut je korišćenjem aluminijuma, dok elegantna metalik završna obrada pruža uređaju veliku otpornost na padove i oštećenja. Dostupna paleta boja u skladu je sa najnovijim trendovima - od najtamnijih tonova crne i plave, preko morske i tirkizne, pa sve do ciklama, ljubičaste i zlatne.

„Inovativan, lagan, kompaktan – tako bih u tri reči opisala novi glo HYPER AIR. Pored toga, istakla bih i odličnu paletu boja koje je kreirana tako da svako može lako da pronađe svoju omiljenu”, rekla je Maja Janković iz kompanije BAT i dodala: „Radujemo se što je Srbija među prvim tržištima na svetu gde je predstavljen novi AIR uređaj. To je najbolji pokazatelj da imamo jaku i vernu bazu korisnika koji prepoznaju kvalitet glo uređaja i njegovu tehnologiju zagrevanja duvana na najnižim temperaturama u kategoriji, na šta smo veoma ponosni.”

Među novim funkcionalnostima HYPER AIR uređaja ističe se i klizni mehanizam za otvaranje i zatvaranje, koji sprečava nakupljanje prašine, prljavštine i drugih neželjenih čestica u grejnoj komori. Ova novina posebno dolazi do izražaja u toku letnjih meseci, kada korisnici najčešće borave na otvorenom, na peščanim plažama i u blizini vode.

Ali to nije sve… Zahvaljujući bržem režimu punjenja, potrebno je samo dva sata da se glo HYPER AIR u potpunosti napuni, što omogućava bezbrižno korišćenje tokom celog dana. Bez obzira na odabrani režim upotrebe, baterija garantuje do dvadeset uzastopnih sesija.

Kada smo kod režima upotrebe, kao i njegovi prethodnici, i novi glo HYPER AIR poseduje dugme za aktiviranje BOOST modela rada, kao i LED diodu koja jasno prikazuje status prilikom punjenja, konzumacije i prebacivanja iz STANDARD u BOOST mod. Takođe, najnoviji uređaj iz glo porodice zagreva, a ne sagoreva duvan, na temperaturi od 250°C u STANDARD i 260°C u BOOST modu, proizvodeći manje štetnih sastojaka u odnosu na konvencionalne cigarete, bez dima i pepela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group