"Otkačili" smo za novim preklopnim Samsung telefonom: Kreiran za Instagramere i TikTokere

Četvrta generacija preklopnih Samsung telefona nedavno je predstavljena na globalnom događaju Unpacked, a nama je za oko posebno zapao model Galaxy Z Flip4, uređaj koji nadmašuje prethodne preklopne telefone u seriji, a dizajniran je tako da vas prati dok kreirate različite sadržaje.

Kada je Samsung osmišljavao ovaj telefon, sigurni smo da je na umu imao današnje kreatore sadržaja za društvene mreže jer je idealan za TikTok videe ili Instagram storyje i reelse.

Popularnost video sadržaja na internetu sve je veća, a jedna od stavki koja je neophodna za njihovo kreiranje je kvalitetna kamera na pametnom telefonu. Galaxy Z Flip4 sa dualnim sistemom kamera i 65 posto jačim senzorom koji radi na mobilnoj platformi Snapdragon® 8+ Gen 1, omogućava da fotografije i video snimci budu oštriji i stabilniji – i danju i noću.

Snimanje bez postolja i stativa

Među brojnim opcijama posebno se ističe FlexCam. Sa njom možete snimati videe bez upotrebe ruku tako što ćete podići telefon, bez postolja ili stativa.

Ekran poklopca smešten uz zadnje kamere može se aktivirati kako bi vam pružio pregled dok aktivno snimate video za TikTok, fotke za Instagram feed ili drugu vizuelnu kreativu. Na taj način rešen je veliki problem content kreatora na koji nailaze kada snimaju sami sebe. Sada za te svrhe ne samo da mogu koristiti zadnje kamere, već se možete snimati bez upotrebe ruku i istovremeno videti kako izgledate tokom snimanja.

Snimanje grupnih selfija i drugih sadržaja moguće je iz različitih uglova koji se mogu dobiti delimičnim sklapanjem ovog inovativnog telefona. FlexCam je, zahvaljujući Samsung partnerstvu sa kompanijom Meta, optimizovan za najpopularnije društvene mreže, uključujući Instagram, WhatsApp i Facebook. Unapređena Quick Shot funkcija je posebno zanimljiva jer uz nju možete početi snimati video u jednom režimu rada, a potom preći u Flex režim bez korišćenja ruku. Pritom se video ne prekida! Ova mogućnost privući će vlogere i druge kreativce na društvenim mrežama, a ako dodamo tome Nightography funkciju na zadnjoj kameri, noći će postati još svetlije, a veštine za snimanje poboljšane i bez podrhtavanja, uz poboljšan OIS i VDIS. Moćna obrada omogućava da Super noćno rešenje minimalizuje šumove pa snimci ekipe ostaju jasni do duboko u noć.

Rasklopite zapanjujuće veliki ekran

Z Flip4 preklopljen stane u svaki džep i u najmanju torbu, a njegova šarka sada je tanja i pruža čvršći osećaj pri otvaranju i zatvaranju. Kada ga rasklopite, pred vama se otvara zapanjujući 6,7-inčni FHD+ Dynamic AMOLED ekran. Dodamo li da je opremljen IPX8 vodootpornošću, to znači da ne morate brinuti ako vas uhvati pljusak, a vaš telefon ima i funkciju bežičnog punjenja, što je još jedan fenomenalan dodatak.

Da snimanje, emitovanje i povezivanje traje duže između dva punjenja, tu je unapređena baterija od 3.700mAh i superbrzo punjenje koje omogućava da se baterija puni za čak 50 posto za oko 30 minuta.

I za kraj - ovo je telefon koji u potpunosti prati vaš stil. Njegov najprefinjeniji dizajn pruža mogućnost prilagođavanja, a uz Galaxy Themes i na ekranu poklopca i na glavnom ekranu možete postaviti prilagođene fontove, ikonice i dizajn, kao i menjati izgled sata i pozadina različitim slikama, GIF-ovima, pa čak i videima.

Više informacija o ovim modelima pametnih telefona potražite na LINKU.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group