Novo iskustvo slušanja muzike uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Da li ste ikada slušali pesmu bez basa?

Ako niste, pokušajte i odmah ćete čuti razliku i reći da nešto nedostaje, čak i kada ne znate šta. Dok su visoki tonovi odgovorni za melodiju, niski tonovi određuju ceo ritam pesme. Muzika je, prema mnogim istraživanjima, zaslužna za naše raspoloženje. Prema tome, ukoliko želite sebi da priuštite potpuno novo iskustvo slušanja muzike, predstavljamo vam Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice.

Dobro je imati zvučni sistem koji omogućava da se primeti da su pojačan bas i muzika. Visoko precizni, osetljivi 14 mm dinamički drajver u Huawei FreeBuds 3 pažljivo je podešen kako bi se omogućilo da se svaka nota vrati originalnom sjaju. Složena bas cev pametno je ubačena u svaki zvučnik. Glasnije, jače, zategnutije i živahnije. Kao da uživate u muzici u studiju.

Kirin A1 čipset koristi tehnološki napredan pristup isporučivanju za prenošenje vrhunskog zvuka za FreeBuds 3, usklađujući izvanredne tehnike digitalne obrade zvuka sa fino podešenim drajverom visoke osetljivosti za izuzetnu reprodukciju muzike i glasa. Pored toga, novi inteligentni zvuk koji pokreće Kirin A1 čip ima mnoštvo funkcija vodećih u klasi, kao što su jednostavno i stabilno povezivanje, ultra-niska latencija i impresivan pristup kontroli buke.

Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu, Huawei FreeBuds 3 mogu se putem Bluetooth konekcije povezati sa vašim pametnim telefonom, ali i pametnim satom. Ukoliko povežete vaše FreeBuds 3 sa Huawei Watch GT2 pametnim satom, možete neometano slušati vaše omiljene pesme i direktno sa sata, budući da druga generacija Huawei pametnih satova poseduje posebnu memoriju za skladištenje upravo muzike.

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group