Nisi manje kreativna, već ti nedostaju uređaji koji inspirišu

Više slika

Više slika

Kada smo deca, svaki film koji pogledamo nas inspiriše da postanemo kao glavni junaci sa ekrana.

Zašto devojčice žele da budu princeze? Princeza inspiriše! U naš život se umeša i muzika, kao večna inspiracija, pa svaku proslavu obeležimo raširenih ruku i mokrim čelom, a svaki raskid uz muziku jos jače osetimo.

Sve se svodi na to kako se na kraju osećamo i da li nas stvari i ljudi oko nas inspirišu ili zarobljavaju. Istina, sa ljudima je teže nego sa stvarima, jer to moraš sama da proceniš i prelomiš. Kod uređaja su stvari mnogo jasnije, pa zato nema smisla kod očiglednih stvari praviti grešku!

Uvek nas pokreće ono sto je drugačije, ono sto pruža drugu perspektivu, ono u šta ostali ljubomorno gledaju. Ako govorimo o mobilnim telefonima, u ovu najvišu kategoriju “uređaja koji inspirišu” definitivno možemo svrstati Samsung Galaxy Z Flip5. Na pitanje “Zašto?” postoji nekoliko jednostavnih odgovora.

Prvo, kada izvadiš iz džepa preklopljen telefon dimenzije card holder-a i potom rasklopiš ekran, svi oko tebe će imati “Wow” efekat u očima. Iako su ga videli nebrojeno puta, svaki sledeći nastavlja da bude jednako atraktivan!

Zatim, razlika je u perspektivi i uglu gledanja, ili bolje reći - uglu fotkanja. Flex režim rada pruža dosad neisprobane uglove za fotografisanje, kada nemaš pored sebe druga ili drugaricu koji bi se izvijali naokolo kako bi uhvatili idealan trenutak u zlatnom preseku. Samsung Galaxy Z Flip5 sam stoji u Flex režimu rada dok ti prilagođavaš gornji deo ekrana do savršenstva! Na sve to, peta generacija ovih inspirišućih telefona ima još veći spoljašnji ekran, od 3,4 inča, pa ćeš live moći da gledaš svoju pozu, svetlost i pozadinu kako izgledaju na fotografiji.

A ako si baš ljubitelj selfija, jednostavno škljocni iz ruku i to zadnjom kamerom bez rasklapanja telefona, dok pratiš svoj izraz lica na spoljašnjem ekranu.

Znaš šta je još potrebno da bi ovaj uređaj zaista pokrenuo pravu inspiraciju u tebi? Adekvatna boja! Nesvakidašnja, kul, a opet nežna i sofisticirana i baš takva je boja mente, koja je jedna od četiri boje u kojima dolazi Samsung Galaxy Z Flip5. Uz ovu boju, preporuka je uzeti providnu maskicu, jer ma koliko kul maskicu pronašla, ne može nadmašiti boju telefona koju ćeš jedva čekati da pokažeš drugima!

Inspiriši sebe i postani inspiracija drugima – da bi se bolje upoznala sa Galaxy Z Flip5 telefonom poseti link.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group