Najbolje aplikacije za obradu fotografija za Instagram i Insta Stories

Da li se pitate kako uticajni blogeri obrađuju svoje fotografije i video zapise za Instagram i Insta Stories? Mi znamo odgovor na ovo pitanje.

Imamo za vas nekoliko najpopularnijih i korisnih aplikacija za fotografije i video zapise koje možete instalirati na vašem pametnom telefonu. Zahvaljujući njima ćete poboljšati boje na slici, svoj izgled ili snimiti video koji izgleda kao da je reprodukovan sa VHS kasete.

AFTERLIGHT

Bele tačkice kao sa starih fotografija iz bakinog albuma? Zahvaljujući ovoj aplikaciji ćete dobiti efekat zrna na fotografijama. AFTERLIGHT vam takođe omogućava dodavanje "sjaja i svetala".


 VSCO CAM

Jedna od najpopularnijih aplikacija za obradu fotografija. VSCO ima interesantne filtere koji lagano menjaju boju i karakter vaših fotografija (neki od njih su besplatni, drugi se mogu preuzeti uz naknadu.) VSCO takođe utiče na ekspoziciju, temperaturu boje i oštrinu kadra.


Unfold

Najpopularnija aplikacija za obradu fotografija na insta pričama već nekoliko sedmica. Omogućava vam da napravite gotovo minimalističke šablone i dodate titlove različitim fontovima. Unfold možete koristiti ne samo za fotografije, već i video materijale.


FACETUNE

Aplikacija FACETUNE vam omogućava da poboljšate "nedostatke" - pokrijete nepravilnosti kože i tamne krugove ispod očiju. Dodatne funkcije su takođe: beljenje zuba i uklanjanje crvenih očiju. Međutim, ne preporučujemo da je koristite previše često, sa FACETUNE lako je izgledati plastično na slici.


Huji Cam

Aplikacija Huji Cam vam omogućava da snimite sliku koja izgleda kao analogna fotografija. Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, a jednim dugmetom dobijamo fotografiju koja izgleda kao da je snimljena kamerom za jednokratnu upotrebu. Oprez! Nemoguće je precizno predvideti kakvu ćete sliku dobiti uz pomoć Huija (svaka od njih bi trebalo biti jedinstvena). Ovo ponekad nije dovoljno praktično, ali takođe čini Huji veoma zabavnom aplikacijom.

Kirakira +

Aplikacija košta 0,99 dolara, ali zahvaljujući njoj imaćete najupečatljiviji profil na Instagramu. Kada snimate film ili  fotografiju, svetla se pojavljuju negde u pozadini, a aplikacija će automatski napraviti ova mesta "sjajnim". Recite "Shine Like A Star" uz kirakira + aplikaciju.


Snapseed

Ovo je jedna od najprofesionalnijih aplikacija za obradu fotografija koju možete instalirati na vašem pametnom telefonu. Koristeći je, možete posvetliti  ili zatamniti određenu oblast fotografije (odabirom alata "četkica"), dodati efekat sjaja, promeniti boju i čak ispraviti položaj glave na portretu. Oprez! Snapseed aplikacija nije najjednostavnija za korišćenje.


CamCorder

Film kao sa starom VHS trakom na instagramu ili insta pričama? Samo instalirajte CamCorder aplikaciju na svoj telefon, uključite je i snimite odabrane trenutke. Datum koji se vidi na snimku može se slobodno promeniti.

M.L.

foto:elle.pl

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group