Master & Dynamic predstavlja nove MW09 bežične slušalice

Master & Dynamic lansira bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke MW09.

Opremljene vrhunskim funkcijama i posvećenošću kako formi tako i funkciji, ove slušalice obećavaju da će pružiti neuporedivo iskustvo. Osnivač i izvršni direktor Master & Dynamic, Džonatan Levin izrazio je svoj entuzijazam povodom lansiranja MW09 bežičnih stereo slušalica, navodeći: „Za MW09 smo fokusirali naše napore na proizvodnju značajnih poboljšanja performansi bez ugrožavanja naše opsesije dizajnom i materijalima.“ Ova posvećenost je očigledna u ažuriranoj akustičnoj arhitekturi slušalica i prilagođenim drajverima od berilijuma od 11 mm, koji isporučuju najopsežniji zvučni profil brenda do sada.

MW09 podiže aktivno poništavanje buke (ANC) na novi nivo sa adaptivnim algoritmima koji precizno podešavaju iskustvo. Optimizovano postavljanje mikrofona i senzora efikasno eliminiše neželjenu buku iz okoline, istovremeno održavajući bogat, topao zvuk.

Master & Dynamic razume da je personalizacija ključ za superiorno iskustvo slušanja. Aplikacija M&D Connect je ažurirana tako da uključuje funkcije kao što su praćenje baterije u slušalicama, test uklapanja slušalica i potpuno podesivi ekvilajzer. Ovo omogućava korisnicima da svoje audio iskustvo prilagode svojim željama, stvarajući zaista impresivno muzičko putovanje.

Da bi zadovoljili individualne ukuse, MW09 su dostupne u šest atraktivnih boja. Izrađene od laganog aluminijuma i safirnog stakla otpornog na lomljenje, ove slušalice imaju elegantan i vrhunski dizajn. Akustično kućište i ukupna konstrukcija su optimizovani za manju težinu, bezbedno pristajanje za širi krug korisnika i dodatnu udobnost tokom dužih sesija slušanja.

Sa do 16 sati trajanja baterije po slušalici (12 sati sa omogućenim ANC) i dodatnih 32 sata u futrolama za bežično indukciono punjenje, MW09 osiguravaju da se vaša muzika reprodukuje onoliko dugo koliko želite.

Bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke MW09 dostupne su u različitim bojama i završnim obradama, uključujući crnu sa crnim aluminijumskim kućištem, belu i srebrnu sa srebrnom aluminijumskom futrolom, zlatnu sa zlatnim aluminijumskim kućištem, zelenu sa kućištem Kevlar®, plavu sa Kevlar® futrolom, i crveni mesing sa Kevlar® kućištem.

Ove revolucionarne slušalice će biti dostupne za kupovinu na sajtu masterdynamic.com počev od 14. novembra 2023.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group