Mali robot u obliku miniona je pomoćnik kakvog svaka žena zaslužuje

Mali kućni robot u obliku miniona - poslednje čudo tehnike koje vam pomaže da lakše servirate svoju omiljenu hranu.

Ukoliko spadate u red onih koji vole takozvani futuristički dizajn kućnih uređaja, onda je ovaj slatki mali (i pre svega: pametni!) robot u obliku miniona savršen za vas. Da budemo iskreni, ovaj simpatični pomoćnik nije potpuno isti kao minion iz čuvenog filma, ali dizajn svakako korespondira sa tom žuto - plavom kombinacijom bija i oblikom koji podseća na ta mala žuta stvorenja koja trče okolo.

Robot za serviranje hrane ima telo u obliku slova "C" i ima tri točka koja mu omogućavaju nesmetano kretanje po vašem prostoru. Dizajniran je da bude kao mali skuter, osim što će pomerati stvari, a ne ljude. Postoje tri sloja poslužavnika u koje možete staviti svu hranu i piće koje želite da vam robot servira, a pozadi se nalazi dugme koje izgleda kao oko miniona.

Za sada nema puno dostupnih informacija o ovom uređaju, ali verujemo da je ovaj dizajn upotpunjen nekom aplikacijom koja omogućava upravljanje robotom. U svakom slučaju, bilo bi lepo isprobati sve funkcije ovog simpatičnog "pametnog poslužavnika" i uživati u njegovom preslatkom dizajnu koji se, priznaćete, bez problema može uklopiti u bilo koji stil kuhinje.

Istovremeno, u trenucima kada se minion - robot ne koristi, on može poslužiti kao reprezentativni tehnički uređaj u bilo kom delu doma. Čak i u dnevnom boravku. Uostalom, zamislite i sami kako vam ovo malo žuto čudo donosi šolju tople kafe dok vi ušuškani u udobnu fotelju uživate u čitanju svoje omiljene knjige.

Ok, ovo već deluje kao previše futuristička scena, čak i za nas! Ali, mislite o tome...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group