Kako do zdravijeg i svežijeg vazduha u vašem domu – prečišćivač Gorenje OPTIAIR 203M

U Srbiji je danas najmanje dva i po miliona ljudi, uglavnom stanovnika većih gradova, izloženo vazduhu koji se zbog prisustva suspendovanih čestica PM2,5 i PM10 može smatrati opasnim po zdravlje.

Kako bi se izbeglo udisanje štetnih čestica, nadležne institucije kao mere opreza navode maksimalno ograničavanje boravka na otvorenom, kao i to da se sve aktivnosti preusmere na zatvoreni prostor. Budući da većina zagađivača na otvorenom prodire i u zatvoreni prostor, postavlja se pitanje kako do svežeg i zdravijeg vazduha u kućnom okruženju?


Bilo da je u pitanju kućni prostor, kancelarija ili prostorije u kojima provodite najviše vremena, za poboljšanje vazduha u njima prečišćivači vazduha mogu biti od velike pomoći.

Namenjeni prečišćavanju vazduha, oni iz atmosfere određenog prostora uklanjaju sve one čestice koje nisu vidljive golim okom, a koje mogu biti štetne za udisanje, pa tako i suspendovane čestice PM2,5 i PM10. Odlična vest je da ima i onih koji sa 99,97% efikasnosti prečišćavaju suspendovane čestice PM 2,5 i PM 10 kao što je to OptiAir 203M prečišćivač marke Gorenje.


Osim opasnih čestica, uz pomoć troslojnog filtriranja sa aktivnim ugljem, ovaj model prečišćivača idealan je i za uklanjanje bakterija, ali i uobičajenih kućnih alergena poput prašine, polena, alergena životinjskog porekla i dima iz vazduha. Zahvaljujući ovakvom filtriranju, model OPTIAIR 203M obezbeđuje zdrav, svež i higijenski vazduh koji pomaže svim osobama: starijim ljudima, deci, alergičarima i asmatičarima.

Dodatne karakteristike ovog uređaja koje ga čine jednostavnim za korišćenje su i gotovo bešuman rad, funkcija ubrzanog rada koja vam omogućava da najbrže dođete do čistog vazduha, kao i tajmer koji omogućava njegovo isključivanje čak i kada niste u blizini. Inovativne funkcije poput indikatora za čišćenje filtera svetlostnim signalom će vas podsetiti kada je vreme za čišćenje filtera.

Za više informacija posetite gorenje.rs ili vašeg prodavca bele tehnike.


All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group