Ideje za poklon: Pet gedžeta za muškarce

Muškarci vole igračke, čak i kada odrastu. Odabir poklona za njih ume da bude baš težak zadatak s obzirom da oni obično nisu tako izričiti kada su u pitanju darovi koje priželjkuju. Međutim, postoje neke savremene “igračke” za velike dečake koje će svakog muškarca oduševiti. Bilo da je u pitanju momak, suprug, brat, sin, otac ili prijatelj, ovo su praktični mali uređaji koje bi svaki muškarac rado kupio samom sebi da se počasti. Predstavljamo vam ideje za poklon u vidu pet najboljih gedžeta za savremenog muškarca.

Bežične slušalice

Koliko vremena provedemo otpetljavajući slušalice i nervirajući se zbog toga? A tek koliko je iritantno dok razgovaramo telefonom ili slušamo muziku, a kablovi se uvijaju i motaju nam se oko vrata? Muškarac kojeg iznenadite ovakvim gedžetom biće vam veoma zahvalan što više ne mora da se muči sa običnim slušalicama. Uz bežične slušalice najnovije generacije moći će neometano da trči i trenira slušajući muziku, kao i da slobodno telefonira u pokretu. Sve to uz perfektan i kristalno jasan zvuk i udobno prianjanje čak i u najosetljivije ušne školjke.

Uređaj za zagrevanje duvana

Gedžet koji takođe može biti koristan poklon za muškarca koji je pušač je IQOS elektronski uređaj za zagrevanje duvana, jer predstavlja bolju alternativu cigaretama. Po mišljenju korisnika, omogućava prijatniji način konzumiranja duvana. Treba naglasiti da to što ovaj uređaj radi na principu zagrevanja duvana umesto sagorevanja znači da nema vatre, a time ni dima, pa se oslobađa pravi ukus duvana. Osim toga, iz razloga što nema sagorevanja, proizvodnja štetnih materija je znatno smanjena. Prednost IQOS-a je i što se brzo puni i praktičan je za sve one koji su u pokretu i koji često putuju. Naravno, odabir ovog gedžeta za poklon odnosi se na punoletne osobe pušače koji bi inače nastavili da puše cigarete, jer uređaj nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Smart sat

Budućnost je stigla! Pozivi, poruke, slušanje omiljenih pesama, podkasta, audioknjiga, merenje telesne temperature, mape, očitavanje nivoa kiseonika u krvi, otkucaja srca i obrazaca spavanja – sve je tu u jednom satu koji se nosi na ručnom zglobu. Od kalkulatora i kalendara nadohvat ruke do povezivanja sa mobilnim telefonom i uživanja u multimedijalnom sadržaju, Smart sat je izuzetno praktičan gedžet koji brine o korisniku u svakom pogledu.

Pametni ranac

Pametni telefoni, pametni satovi, ali da li ste čuli za pametni ranac? Moglo bi se reći da je ovo gedžet za gedžete. U pitanju je vrhunsko rešenje pomoću kojeg se lako i u lepo dizajniranoj torbi od izuzetno izdržljivog materijala mogu prenositi sve dragocenosti. Sadrži USB za punjenje uređaja, a u unutrašnjosti ovog ranca postoji odeljak za latop i tablet. Tu su i pregrade za sve male tehničke uređaje poput portabl mini espreso aparata ili IQOS elektronskog uređaja za zagrevanje duvana tako da sve bude pri ruci na putovanju i u pokretu. Uz to, rajsferšlus se nalazi na leđima, pa je tako sadržaj pametnog ranca potpuno zaštićen.

Eksterno punjenje baterije telefona

Ima li ičeg iritantnijeg nego kad vam se potroši baterija na telefonu baš kad vam najviše treba? Powerbank odnosno eksterna baterija idealan je poklon za muškarce koji su stalno u pokretu, često putuju i zbog posla mnogo koriste mobilni telefon. Ovo je jedan kompaktan i elegantan gedžet koji pre svega pomaže kada je to najpotrebnije. Može se nositi svuda sa sobom, u džepu ili u torbi, a odličan je saveznik u situacijama kada nemate punjač ili nigde na vidiku nema utičnice.

Praktični, kreativni i pre svega korisni pokloni zasnovani na najnovijoj tehnologiji neće nijednog muškarca ostaviti ravnodušnim. Nadamo se da smo vas inspirisali i bar malo vam pomogli pri izboru poklona, a sigurni smo da ćete nekim od ovih gedžeta obradovati nekog važnog muškarca u svom životu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group