Google je razvio tri aplikacije za borbu protiv zavisnosti od smartfona

Sve genijalno je jednostavno!

Google je predstavio tri nove aplikacije za prevazilaženje zavisnosti od smartfona. Specijalisti kompanije razvili su eksperimentalne aplikacije kao deo inicijative za „Digital Wellbeing“.

Prvi program Envelope nudi upotrebu posebne koverte s telefonom, što će ograničiti mogućnosti pametnog telefona. Možete je sami štampati na štampaču. Telefon se stavlja unutar ove koverte, koja je zapečaćena, i na taj način ćete imati priliku da samo birate telefonski broj. Kasnije kompanija planira da stvori još jednu verziju koverte za upotrebu s kamerom.

Druga aplikacija su Activity Bubbles, sa kojima se na pozadinu smartfona pojavljuju mehurići: što više vremena provedete na telefonu, to je više mehurića na ekranu.

Treća aplikacija - Screen Stopwatch, dinamična pozadina sa izveštajem o vremenu provedenom na pametnom telefonu. Trenutno su sve aplikacije dostupne samo za Android sistem.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group