Sklopiva daska za peglanje koju možete lako okačiti na zid

Upoznajte Pocket Plus - kompaktnu dasku za peglanje koja se može sklopiti kao ranac i okačiti na zid.

Najveća prednost ove jedinstvene daske za peglanje jeste mogućnost da se montira na bilo koji zid ili unutrašnjost vašeg ormana. Uz to, ona neće zauzeti mnogo prostora – kada je spakujete pretvara se u manji ranac koji možete držati gde god poželite i koristiti po potrebi.

Dizajneri koji stoje iza ovog (slobodno možemo reći: revolucionarnog) izuma kažu kako se radi prvenstveno o beskompromisnoj funkcionalnosti sa izuzetnim mogućnostima skladištenja. Kada se ne koristi, Pocket Plus se preklapa na pola radi lakšeg skladištenja i čak ima integrisani odeljak za odlaganje pegle. Takođe ima dodatnu prednost naprednog DripLock poklopca koji sprečava kapanje viška vode.

Ono što ovu dasku čini jedinstvenom jeste kompaktan i sklopivi dizajn, velika površina za peglanje, mesto za čuvanje pegle i zasebna kuka koja omogućava da se daska bezbedno postavi na zid. Iako je ovakav dizajn pogodan za sve enterijere, činjenica je da će naviše koristiti ljudima koji žive u malim stanovima. Ceo proces peglanja i skladištenja se sa ovom daskom čini mnogo praktičnijim, zar ne?

Na kraju, dodajmo još i to da se tkanina na dasci za peglanje može ukloniti tako da je možete povremeno prati i održavati. Dolazi čak i sa podlogom od filca koja štiti vašu odeću, i vodootpornom postavom koja vam omogućava da peglate svoju odeću na pari bez brige o tome da li ćete pokvasiti sto ili površinu ispod.

Brzo, efikasno i pre svega multifunkcionalno – baš po meri moderne porodice!

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group