Bellabeat Shell aplikacija sa kojom možete čuti otkucaje srca vaše bebe

Više ne morate čekati odlazak kod doktora da biste čuli prve otkucaje srca vašeg deteta...

Najuzbudljivije stvari tokom trudnoće su slušanje otkucaja srca vašeg nerođenog deteta i pomeranje deteta koje se jasno vidi na stomaku.

Međutim, više ne morate čekati odlazak na ultrazvučni pregled da biste čuli otkucaje srca vašeg deteta - od sada to možete uraditi i preko telefona, kad god, gde god i koliko god poželite.  

Bellabeat Shell je nova aplikacija koja prati i snima otkucaje srca vaše nerođene bebe. Potrebno je samo da je skinete na vaš telefon, prislonite mikrofon telefona na vaš stomak i pritisnete "snimanje". Kada snimite otkucaje možete ih podeliti sa vašim najmilijima. Šta drugo reći osim da je tehnologija zaista uznapredovala i da i dalje ne možemo da verujemo da ovako nešto postoji.

Ipak, aplikacija najbolje radi kada ste u kasnijem periodu trudnoće, pa je najbolje isprobati je kada ste u sedmom mesecu ili kasnije.

Kreatori ove aplikacije su u prodaju takođe pustili i dodatni aparat koji se dodaje na telefon, ako želite još bolje i čistije da čujete otkucaje srca bebe. Cena aparata je 69 dolara, dok je sama aplikacija potpuno besplatna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group