Beats i Kim Kardašijan predstavljaju slušalice koje će postati vaš omiljeni aksesoar

Nova Beats x Kim saradnja objedinjuje slušalice Beats Fit Pro i prepoznatljivu minimalističku paletu boja po kojoj su prepoznatljive kolekcije Kim Kardašijan, a rezultat je fantastičan.

Deset meseci nakon prvobitnog lansiranja, Beats Fit Pro slušalice ponovo su u centru pažnje zahvaljujući saradnji sa Kim Kardašijan. Nove slušalice Beats Fit Pro imaju adaptivnu tehnologiju za poništavanje buke, ali one takođe imaju režim transparentnosti, koji propušta spoljašnji zvuk. Ovo je vrlo bitno jer će vam omogućiti da čujete šta se dešava oko vas ako je to potrebno.

Beats Fit Pro slušalice su kompatibilne sa Apple i Android uređajima i nude do šest sati neprekidnog slušanja. Ali evo naše omiljene funkcije: kada je baterija prazna, možete da punite slušalice pet minuta i da dobijete sat vremena za slušanje zahvaljujući brzom punjenju. 

Slušalice Beats x Kim dostupne su u tri neutralne boje koje će se savršeno stopiti sa bojom vaše kože. U ponudi su Moon (najsvetlija boja), Dune (srednje preplanula boja) ili Earth (tamnija braon boja).

Postoji dobar razlog zašto je Kim odabrala ove neutralne boje. „Želela sam da se odvojim od ideje da slušalice moraju da budu šarene da bi se istakle“, rekla je u saopštenju za štampu. „Ova saradnja je posebna jer vam omogućava da se uklopite ili izdvojite, a Beats je poznat po stvaranju proizvoda koji pokazuju individualnost.“

Beats x Kim slušalice su dostupne za kupovinu u ograničenim količinama od 16. avgusta, a njihova cena je 199,99 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group