Apple je predstavio iPhone 14 seriju telefona

Više slika

Više slika

U okviru "Far Out" događaja, Apple je predstavio iPhone 14 seriju telefona i još nekoliko novih proizvoda.

Na dugo iščekivanom događaju koji ljubitelji iPhone telefona sa nestrljenjem očekuju predstavljena su četiri nova iPhone modela: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Standardni iPhone modeli u najvećoj meri dizajnom podsećaju na prošlogodišnje, dok Pro modeli donose neka zanimljiva dizajnerska rešenja koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

Kod iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela, uobičajeni izrez je zamenjen izduženim otvorom u ekranu koji je nazvan "Dynamic Island", gde su smešteni senzori i selfi kamera.  Pro i Pro Max, dolaze u prepoznatljivim dimenzijama, Pro model će imati ekran od 6.1 inča, dok će Pro Max imati tipični ekran od 6.7 inča. Takođe, oba modela ponuđena su u četiri prelepe boje: deep purple, silver, gold i space black, dok svi modeli imaju 6GB memorije.

Pro i Pro Max uređaje pokreće A16 Bionic, dok neke od unikatnih specifikacija uključuju kameru od 48 MP sa najvećim Apple senzorom kamere do sada, većom Ultra Wide kamerom, HDR osvetljenjem, kao i redizajniranim blicem.

Apple će narudžbine za novu seriju početi da prima od 9. septembra, a isporuke će početi 16. septembra i 7. oktobra za plus varijantu. Što se cena tiče, početna za iPhone 14 iznosiće 799 dolara, dok će iPhone 14 plus koštati 899 dolara pa naviše. Početne cene Pro modela su 999 i 1.099 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group