366 razloga da više uživate u 2020.

Sezona darivanja je pred nama, i praznična euforija je već uzela maha - što se najbolje vidi u prepunim prodavnicama i na ulicama, gde srećete uglavnom dva tipa ljudi.

Jedne, koji energično mašu rukama pozivajući vas da vidite „baš ovu svetlucavu bluzu koja je na popustu, savršenu za proslavu Nove godine“ - i druge, koji izgledaju kao da su ih tu dovukli protiv svoje volje, i koji uglavnom služe da nose torbe i jakne i govore „čekam te ja napolju“. Nije teško zaključiti ko je oduševljen praznicima, a ko baš i nije…

Međutim, i za novogodišnje entuzijaste koji jedva čekaju vreme kuvanog vina i šarenih lampica, a i za one koje su malo (ili malo više) ravnodušni prema sezoni papirnih pahuljica i slikanja po prozorima – treba prostor da se u Novoj godini iskažu baš onakvi kakvi su – da prate svoje snove (bez obzira na to da li su oni posuti školjicama), da istražuju, da slušaju omiljenu muziku, i da ispune svoje slobodno vreme onako kako njima odgovara. U suštini, svima samo trebaju mogućnosti! Zato je , u susret predstojećoj godini, kompanija Vip mobile pripremila mnogo više mogućnosti – čak 366 gigabajta dodatnog interneta u periodu od godinu dana, uz potpisivanje ugovora za bilo koju NEO tarifu i telefon po želji.

Dodatni gigabajti, koji garantuju da u 2020. nećete ostati bez interneta, troše se nakon što nestane podataka iz mesečne tarife u nacionalnom saobraćaju, i oni se mogu iskoristiti odjednom, ali i raspoređeno tokom cele godine pred nama. Dakle, kada završite sa novogodišnjom kupovinom i spremite sve paketiće, ubacite u njih i mnoštvo internet mogućnosti za celu nastupajuću godinu - zasigurno će oduševiti čak i one koji uopšte ne veruju u prazničnu čaroliju!

Vip vam želi srećnih novih 366!

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group