Lifestyle - Događaji

OLDTAJMERI ZA VAŠE “FENSI” PRILIKE

Milano, Rim, Pariz, London i Berlin su poznati po svojim vintidž automobilima koji se iznajmljuju za bitne događaje, a od sada i u Beogradu možete rentirati originalna vozila - šarmantnog Ćinkvećenta i fensi kombi T2…

Možda ima istine u floskuli da “Odelo ne čini čoveka”, ali studije pokazuju da izbor automobila itekako ima uticaj na vaš imidž.

Ljudi generalno veruju u to da su automobili koje voze produžene verzije njih samih. Kada  kupuju automobile, svi tragaju za tri dimenzije sopstvene ličnosti: jedna je kako oni sami vide sebe, druga je ko bi želeli da budu i treća je kako bi voleli da ih drugi vide.

Naravno da ne možemo svi priuštiti automobil o kakvom smo maštali još kao klinci, ali ga zato možemo iznajmiti. Ovo se posebno odnosi za najvažnije događaje kakva su venčanja i maturske večeri, ili bilo koji drugi vid ceremonijalnog okupljanja i proslava.

Kada poželite da budete neopisivo originalni i kul, odaberite automobil koji najviše odgovara vašem imidžu. Dovezite se u velikom stilu na vama važan događaj - iznajmite Fiat 500 (Ćinkvećento) iz 1967. ili T2 (ven Volkswagen) iz 1972. godine.

Fiat 500 – italijanski klasik koji mami osmehe    
                           

Ako ste nepopravljivi romantik, nostalgičar za prohujalim vremenima i ljubitelj italijanske klasike, onda je Fiat 500 kao stvoren za vas. Neka se svi prolaznici osvrnu za vašim preslatkim, šarmantnim starinskim fićom. Zamislite samo scenu kada izlazite iz malog belog automobila čiju unutrašnjost totalno ispunjava šlep vaše venčanice, dok na zadnjem delu stoji vintidž kofer sa natpisom “just married” ! Odzvanjanje okačenih konzervi u toku vožnje biće glavna parada u vašem gradu! Proglašen za fensi wedding auto u Velikoj Britaniji.

VW T2 – komfor na četiri točka

Ukoliko pak naginjete avanturama i imate veću ekipu sa kojom biste se dovezli na matursko veče - odaberite retro VW kombi, koji raspolaže prostorom za 6 osoba. VW T2 je elegantno rešenje i za vaše venčanje, jer u njega možete smestiti kumove, vaše najbolje prijateljice za devojačko ili ortake za momačko veče. Budite otkačeni skroz!

Perla bela nijansa krasi T2 spolja, dok je u enterijeru ovaj fensi kombi opremljen krem kožom, zelenim foteljama i drvenim podom.

Zaboravite na rentiranje filmskih Kadilaka, Bentley-a, Jaguara, Mercedesa ili BMW-a -to je prevaziđeni kliše i nekako je da budemo iskreni rezervisano za skorojeviće.

Ne i za vas! Vi vrištite od toga koliko ste kul i pripadate hipsterskoj kulturi. Vama nije važno da šljašti i sija, već da sve bude sa stilom i autentično.

U Beogradu, koji je po malo od svih prethodno pomenutih gradova, iako ne liči ni na jedan drugi (baš poput vas samih) jer poseduje jedinstven šarm i duh, sve do sada nije postojao ovakav servis. Bar ne sa ovakvim šik automobilima.

Dakle, ukoliko tragate da u svemu budete drugačiji i posebni, iznajmljivanje autentičnog retro automobila je svakako jedna od stavki koju ne smete da zanemarite, jer ćete postati bogatiji za jedno iskustvo, fotografije i uspomene koje ćete pamtiti ceo život.

 Bukirajte svoj termin na vreme:

+381 63 778 00 88

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group