Još nas samo nedelju dana deli od najboljeg Weekenda u godini

Više slika

Više slika

Više od 150 panelista i predavača iz 15 zemalja sveta, među kojima su vodeći regionalni i svetski stručnjaci, za tačno nedelju dana će se okupiti na 16. izdanju Weekend Media Festivala u Rovinju kako bi podelili iskustva i dali uvid u najaktuelnije teme i trendove.

Najveći regionalni festival posvećen industriji medija, komunikacije, marketinga i poslovanja i ove će se godine održati u staroj Fabrici duvana u Rovinju pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Tri dana inspirativnih predavanja, jedinstvenog networkinga i nezaboravne zabave održaće se od 21. do 24. septembra i Rovinj će ponovno pretvoriti u centar regionalnih događanja.

S fokusom na poslovni sektor, posetioci ovogodišnjeg Weekenda.16 imaće priliku da saznaju koje su tajne uspešne prodaje i to ni manje ni više nego od pravog Vuka s Wall Streeta – Jordana Belforta, prodajnog maga i stručnjaka za preduzetništvo po čijim je memoarima snimljen holivudski blokbaster. Belfort će na panelu „The Good, The Bad and The Wolf“ govoriti o moći pregovaranja s uigranim timom Prodajnog Mindseta i video vezom otkriti tips & tricks uspešne prodaje. Panel „Daću mu ponudu koju ne može odbiti“ objašnjava ulogu moći u pregovorima, gde će nagrađivani harvardski stručnjak za prisilne pregovore i dinamiku moći, dr. Eugene B. Kogan, podeliti iskustvo vođenja hiljade rukovodilaca širom sveta. Weekend.16 donosi i brojne uspešne domaće priče iz sveta poslovanja pa će tako panel „Projekt Intelligiant 2.0“ ugostiti Mirtu Stantić, Alena Žunića, Vladimira Ivkovića i Srđana Kovačevića, četvero mladih ljudi iz Hrvatske koji stvaraju potpuno nove vrednosti i koji će odgovoriti na pitanje šta oni smatraju najvažnijim za uspeh.

Izazovnom svetu komunikacija i odnosu novinara i PR-ovaca posvetiće se panelisti Vladimir Preselj, CEO Millenium promocije, Tomislav Klauški, novinar 24 sata, Ivana Galić Baksa direktor komunikacija United media i Ruža Veljović, direktor komunikacija Weireless Media Group, uz moderatora Nevenu Rendeli, CEO Prime time komunikacija, na panelu pod nazivom „Gde PR-ovci greše?“. Panel „Budi koristan“ biće prilika za diskusiju o savremenim trendovima današnjice, s fokusom na fenomen influensera. Prepoznaju li influenseri odgovornost i koliko koriste svoj uticaj za širenje svesti o važnim pitanjima objasniće Hana Hadžiavdagić, Ida Prester, Andrea Andrassy uz moderatora Leu Stanković iz Communisa. Učesnici Weekenda.16 moći će da saznaju i šta stoji iza saradnje između umetnika i brendova i trebaju li umetnici predstavljati brendove s kojima ne dele iste vrednosti. Na panelu „Art of Brands“, poznati regionalni dizajner Slavimir Stojanović Futro, street art umetnik Slaven Kosanović Lunar i muzičar i dj Bizzo govoriće o uspešnim i manje uspešnim saradnjama. Korado Korlević, vodeći hrvatski astronom i pokretač Opservatorije Višnjan na predavanju "Deus machina" govoriće o uticaju veštačke inteligencije na ljudski rod, opasnostima koje prete kreativnosti i inovativnosti, kraju sveta kakvog smo poznavali i prilikama koje bude nadu.

Osim aktuelnih tema, sastavni deo svakog Weekenda je i odlična zabava. Zvezda ovogodišnjeg zabavnog programa biće jedan od najpopularnijih repera nove generacije – Grše, koji se proslavio osvežavajućim hitovima poput Mamma Mia, Highlife i SIP i podigao hrvatsku trap scenu na novi nivo. Rovinjsku publiku će zabavljati i poznati DJ-evi, poput Grega Wilsona, Iana Pooleya, Antonia Zuze na partiju Jutarnjeg lista, kao i nizozemsko-novozelandska senzacija, bend My Baby, na subotnjem partiju powered by Mastercard. Na „Tulumu velikog Perice“ nastupiće Dino Antonić i DVP band te DJ Robert Mareković, dok će Dnevnik velikog Perice biti i tema panela „Kako je mali Perica postao veliki?“. Weekend.16 će zaokružiti RNB Confusion koji slavi dvadesetu godišnjicu, a za zabavu do ranojutarnjih sati pobrinuće se DJ Medo i DJ Turk, Zembo Latifa i gost iznenađenja.

Weekend Media Festival svake godine donosi sve više razloga za posetu Rovinju krajem septembra, a ostale ovogodišnje novosti i detaljan program možete pronaći ovde, kao i putem Facebook, Instagram i LinkedIn profila.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group